carolain

Alla inlägg den 25 januari 2014

Av Caroline Strindlund - 25 januari 2014 21:10

Tjääänna!

Det här är Caroline och har världens töraste helg för att vara en 22 årig student. Har skrivit hemtenta halva dagen, sov andra halvan. Kl 19:30 gick jag ut för första gången idag och då gick jag drygt 100 meter för att handla choklad och portello, ångrar nästan att jag tog mig ut på grund av den jävla blåsten!!! Men var tvungen att lägga på ett kål eftersom att stjärnorna på slottet började kl 20.. Vad fan är det som har hänt med mig? Jag har blivit en person som längtar efter såna program, likadant med debatt på torsdagar. Jag måste ta tag i pensio fasonerna för det här håller fan inte. Men kan dock inte påstå att jag inte mår gött, är det såhär det känns att bli gammal så bring it on ba. Dock förtjänar jag att ta det lugnt idag, man är fortfarande ganska mör efter skiweek men det var det mer än värt!! Känns lite konstigt och overkligt att det här var sista året vi åkte dit som studenter, snart är det vår tur att ta ansvar. Gulp!!! Kan inte tänka mig att man kan ha såna här festarveckor när man är vuxen och ansvarlig, eller kan man??

Men nu ska jag slå på fyra nyanser av brunt innan jag ska stänga igen mina blå! Puss och hej :)


 

 

Av Caroline Strindlund - 25 januari 2014 02:53

Ibland önskar jag att man kunde binda fast tunga vikter i folks fötter för att hjälpa dom komma ner till jorden till oss andra för att få dom sluta vara andra personer än vad dom egentligen är. Varför ska människor visa upp andra personligheter på Facebook och instagram än den dom visar irl, blir less och tycker det är sjukt tråkigt när fina och grymma människor visar en viss sida för att smälta in i mängden. Ni är bäst och då spelar det ingen roll hur många som trycker på like knappen så länge man inte kan stå för den man är, varför ersätta en grym person med en jäkla robot som ska vara lika tråkig som alla andra!!! För tillfället är detta något jag stör mig mycket på för att jag har sett det alldeles för mycket, hos både tjejer och killar och det känns bara tråkigt och värdelöst och jävligt bortkastat på så fina människor som egentligen skulle kunna gå hem hos alla med sin egen personlighet, all den där andra skiten som folk skapat kan vi slänga i papperskorgen för det är den som skapar ångest och oro hos allt för många, dom finns det gott om, men det finns bara en du så var rädd om det för fasen innan jag blir mer frustrerad! You can do it!!

Ps, inga tårar fälldes när det här kortet togs, det var bara en jävligt snabb dusch och en jäkla massa smink, that's it!

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards