carolain

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Caroline Strindlund - 14 januari 2010 22:08

Yoooohoo!

Sitter i soffan nu och kollar på du, jag och Dupree med en kopp the i handen, mkt mys :) En film som man kan se även fast man har sett den ett antal gånger förut.


Sitter även och kikar tillbaka på gamla bilder och kom just att tänka på vilken underbar månad Augusti var. Först drog jag och mammas kusin Erika ner och tittade på U2 i Göteborg vilket var hur grymt som hellst, har alltid velat sett dom.. Och som om att de inte var nog att man fick vara där på Ullevi just den dagen så fick vi också stå längst fram, så grymt mäktigt att få se Bono och de andra så nära. Man fick allt en liten glädjetår i ögat :)


En vecka efter det så drog jag och 11 andra tjejer till Sunny beach i Bulgarien, vilken var en grymt rolig resa! Det blev tyvär för få kvällar på den glade viking (bara en)men det kan inte hjälpas, hade ju även världens roligaste kväll på beach partyt mm så ska inte klaga :) Sen att man åkte på lunginflammation så att 2 dagar gick bort är en annan femma..


Kan inte mer än att längtas tillbaka och hoppas att det kommer fler såna här tillfällen :) Men nu ska jag kika vidare på filmen och börja söka en balklänning tänkte jag, tiden tickar ;D

Godnatt / C

Av Caroline Strindlund - 14 januari 2010 14:54

Gjorde något mycket obehagligt idag.. Blekte min döda framtand, kändes precis som en rotfyllning! Inte kul, men de klarar man vell av ;) Men nu måste jag gå till tandläkarn 3 veckor i rad för att borra upp och fylla i, tur att jag inte har tandläkarskräck alltsåe.. Men bäst att passa på medans de fortfarande är gratis!


Nu blir det till att skriva lite historia så blir jag plugg fri sedan :)

Adjööö / C

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards