carolain

Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Caroline Strindlund - 2 februari 2010 23:45

Gud vad jag är less på tjejer som ska dra upp allting i näsan så fort det är nått!! LÄR ER ATT DRIVA MED ER SJÄLV FÖR FAN! siktar på en speciell målgrupp nu som jag är så fruktansvärt less på. Det är ingenting speciellt riktat mot mig, men är så arg på alla "fjortis-tjejer" som börjar grina bara man skulle råka påpeka att skosnöret har råka gått upp för dom. Varför måste folk alltid ta saker på sån stor allvar? Istället för att bara tänka på att man kanske inte ska lägga sån stor energi på vad folk säger. Näe tjejer kan vara jävligt jobbiga när de gäller detta, skitsnack, skitsnack och ja varför inte, lite mer skitsnack..

Ibland undrar jag också om inte vissa tjejer blir sura på folk bara för "att dom kan", att dom får för sig att alla som kollar på dom helt enkelt är imot dom. Och så fort någon säger någonting som ogillas så hugger man tillbaka påen gång med någon jävulsk värdelös kommentar som bara människor av deras eget slag tar åt sig av.


Nej är less på att folk inte kan tåla minsta lilla kritik (okej, för mycket kritik blir jobbigt) och liksom bara låter det vara och liksom bara skratta åt de.


Det är en annan sak när det gäller saker som man verkligen verkligen anser är rent utav elakt eller om det övergår till påhopp, även om det har uppkommit falska rykten osv.. Men det jag vill ha ut är att folk borde skratta mer istället för att lägga så mycket energi på att sura och skapa intriger och inte blossa upp saker till världskrig. Over and out

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards