carolain

Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Caroline Strindlund - 4 februari 2010 18:25

Hejsan hoppsan.

Idag har det varit en aningens onödig dag och vaknade upp alldeles för sent imorse med som vanligt så att kanske har mig själv att skylla till varför mitt humör var lite på sniskan idag.

Men jag är inte bitter för de inte, nu är jag ju trots allt hemma efter en blåsig promme hem och en tung snöskottning. Men nu är jag äntligen nersutten i soffan, lööövely..

Känner att jag har mycket att göra nu, fick en uppgift imorse på svenskan att vi skulle välja en bok att läsa. Vist tänkte jag, de kanske jag kan klara av. Sedan sa hon att vi skulle va klar efter 2 veckor, men tjenare!! har aldrig läst ut en bok så snabt, brukar ta uppimot ett halvår om jag är snabb.. men men, bara att bita i de sura.

Nu tänkte jag börja med att skriva rapporten i natur och friluftsliv som jag egentligen skulle börja med för länge sen men har liksoom inte kommit igång riktigt eftersom att de är så JÄVLA OINTRESSANT!!!! Usssh, de är rakt så man huskes..

Sedan har jag anna och linnea en uppgift i hälsan med och då måste jag läsa en till bok (genom helvetet - tina nordlund). säkert okej, men de är min seghet jag är mest orolig över.


Ajjjja, nu ska jag tagga om till fredag som förhoppningsvis kommer gå snabt. Kvällen kommer att spenderas framför en bra film med en chokladkaka i näven och cola i glaset :) Hell yea! Sedan ska jag jobba på kramm på lördag kväll/natt, så ni får ha det så kul ni andra. Och ps STÖKA INTE NER tack ;) haha

Adjooes!! / C

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards