carolain

Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Caroline Strindlund - 9 februari 2010 13:19

Fy fan vad jag är trött, har gjort dåligt ifrån mig idag på skolan med, MKT!!

Hade först idrott där jag agerade avbytare större delen av passet, orkade verkligen inte springa idag. Men inte märkte Ulf något av de direkt!

Sedan hade vi svenska där vi läser en bok och VEM hade glömt boken hemma om inte JAG?! Men smart som man va så lånade man en bok med samma utseende som den jag egentligen läser så att Catrin inte skulle se att jag hade glömt den hemma!!SMART!!  Slutade med att jag nästan somnade i boken.

Sen gjorde jag världens dundertabbe, hoppade över matten eftersom att jag va så less/trött och hade ont i huvet. Så jag lyckades komma till aulan utan att stöta på maggan (mattelärarn), MEN vad tror ni händer då? Kommer ut och hör en bil som gasar som satan och blir nästan påkörd, vem var de som körde om inte MAGGAN??! Va sååå nära att vända om, men gick med osäkra kliv vidare mot buss station istället! Blev nästan rädd att hon sikta på mig för att hon såg på mig att jag skulle skippa hennes lektion.. Vad vet man?


Aja nu ska jag gå o värma en Billy pizza, dom är sjukt underskattade! Muums! Sen ska jag läsa boook, hej stephen king!

Tjoohej!

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards