carolain

Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Caroline Strindlund - 5 februari 2010 15:55

Ett varmt välkomnande ger jag till fredag som har beslutat sig för att dyka upp igen :) Välkommen!

Äntligen är skoldagen slut, tok en sovmorgon imorse eftersom att jag hade ont i halsen och bröstkorgen, det var skönt. Är så less på irdottspassen så att jag vill kräkas, inte kuul. Aja när jag kom in på skolan så väntade iallafall religion och sedan naturkunskap. Döden var nära på naturkunskapen kan jag iallafall säga.. Men nu är skiten över! Blev en promme hem och nu ligger jag i sängen och degar, min favoritsyssla.  Undra vad man ska göra ikväll? Hoppas på ett sätt att det inte händer så mycket, skulle vara skönt att ta det lugnt!


Men iallafall så har jag fått en ideé igen, och hoppas verkligen inte att min kära syster kommer att läsa detta för då blir det förmodligen en skenavrättning imorgon. Men har faktiskt kommit på IGEN att jag vill färga håret. Har velat haft som Lauren i the Hills nu hur länge som hellst för tycker att hon har så sjukt fin hårfärg så skulle verkligen vilja göra en liten makeover. Funderar också på om jag kanske ska unna mig en hårförlägning eftersom att jag ändå behöver det senare till balen :)

Men nu är det slut med onödig information för idag, alla som läser här blir nog helt lyriska när dom får läsa om såna här roliga saker. Har ni riktigt tur så kanske jag kommer in med ännu ett läsvärt inlägg sen om jag inte har bättre saker att sysselsätta mig med! :)

  

Lauren Conrad

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards