carolain

Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Caroline Strindlund - 6 mars 2010 23:28

Japp som sagt är jag jäevligt göralös så jag slänger upp ett till inlägg. Ni är lyckligt lottade idag.

Såg bröllopsfotografen igårkväll, såg den alldeles för sent men nu har jag äntligen sett den. Den va myyyyche braren. 4/5 toasters. Inte lika bra som smala sussie men de kan man vell inte begära av nån film heller?


Aja kvällens film är the illusionist som jag vart tipsad om för ett tag sen. Den ska tydligen vara bra den med så jag ger den en chans.  Bra eller inte bra? vi får se.


  

Av Caroline Strindlund - 6 mars 2010 21:31

Vill bara meddela att jag är den ensammaste människan i hela världen för det finns verkligen ingen som är mer ensam än mig hur man än vrider och vänder på det, så försööök inte!!

 Hade världens tråkigaste fredag helt ENSAM (inte ens en mamma som ville sällskapa), har just nu världens tråkigaste lördag helt ENSAM! Fy fan vilket straff.. alla är ute förutom jag och de är fan tragiskt. Skulle jobba både fredag och lördag men hade så gröÖnjävligt ont i ryggen + resten av kroppen så att jag KNAPPT inte kunde gå upp för trapporna, ännu en tragisk sak i mitt liv. En 19 åring som drömmer om en rullator... fan dom är underbara. Helt sjukt!


Nu håller jag på att trösta mig själv med att titta på massa kläder och skor för att jag inte ska börja grina här. Men va FAN, jag ska skaffa mig dom högsta klackarna jag kan hitta bara för att ignorera min jävla rygg som jag har blivit "frälst" med. Tack gud jag vet att du finns och att allt har en mening. Kanske meningen med detta är att jag ska träffa någon as snygg läkare eller ambulans sjukvårdare den dan ryggen sviker totalt! Då står jag där med en lika ond rygg men jag kommer ju i varje fall inte vara ensam. De blir ju bättre de!


Aja nu ska jag tröstäta, ha en jääävligt rolig kväll ni som är ute!! De är ju som sagt roligt när de går bra för andra... erhm?

Adjööö!

  

Ungefär såhär ledsen är jag nu... I need some love

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards