carolain

Alla inlägg under januari 2010

Av Caroline Strindlund - 27 januari 2010 21:47

Tänkte vara jätteduktig nu och skriva färdigt rapporten som vi fått i natur och friluftsliv.. Men de går ju inte att komma igång för att de är så fruktansvärt ointressant. Helt sjukt att man ens lägger ner tid på sånt här i skolan när man kan läsa vettigare saker som man faktiskt har nytta av i framtiden.. Och hur skriver man syfte och frågeställningar som man inte har en enda åsikt om, jag har inte en enda åsikt eller fundering. De är vell fan bara att snöra på sig skorna och gå ut. Och dåligt med fakta finns det med.. Nä de får bli ett snack med uffe imorn för dehär funkar inte.. Men skiten måste göras.. Men inte idag, nu vart de i en annan del av köping som jag har sett förut. men alltid bra ändå! Och nu har jag råkat halka in på Sweeney todd igen som jag nyss sa att jag inte gillar, men de är ändå nått som får mig att titta på det! Kanske jag gillar den utan att riktigt ha fattat de själv.. ööhm.


Jajja, som vanligt onödigt snack på detta stället, ska försöka komma på nått vettigare, men jag är inte vettig som person så lite svårt att kläcka ur sig nå vettigt då.. Bryymä!


Aja har iaf funderat en jävla massa över fotbollen, har inte spelat riktigt på 2 år och de är helt sjukt sorgligt. Vill verkligen inte sluta fast att jag i stort sätt har gjort de redan, men har liksom inte kommit med "beskedet" än. Skulle vilja åka upp till solle och prov träna och se hur de går som. Vill hellst inte spela någon annanstans, iaf inte om jag ska stå i mål. Känns så himla sorgligt att liksom sätta en punkt för allt som har med fotbollen att göra för fast jag har varit skadad så har jag ju alltid varit i kontakt med fotbollen på ett eller annat sätt.. Men ja de är ju inte riktigt samma sak nu längre heller pga andra anledningar :/ Fan fan fan. vart tog mina intressen vägen? Och vart tog glädjen att göra något vägen? Helt sjukt vad livet kan förändras. Känns förjävligt! Men det är ju skit man får ta, man kan ju inte direkt gå igenom livet utan att stöta på problem. Och dom ska jag klara hur lätt som hällst, tar hand om de ja, vill man så kan man ;)


Aja, snack snack snack utan större mening! Men meningen med detta va ju att skriva av sig såatte smällar man får ta ;) Goodnight / Calin

Av Caroline Strindlund - 26 januari 2010 21:49

Nu äre bara att svida om och lägga sig i sängen och se på paradise hotel och sen soooova :)

gooooodnight

  

Av Caroline Strindlund - 25 januari 2010 18:58

Måndagar kan ju vara den dagen som suger mest energi ur en på hela veckan.. Uäääk! Först har man haft helg sen upp och ha 2 idrottspass + matte. Inte världens jobbigaste dag men det känns ändå som att dagen aldrig ska ta slut... Nä fuck måndagar alltsåååeåe!

Men när jag kom hem så fick jag ett roligt samtal om att jag ska få börja jobba! Kanon! Sedan efter de så tog mamma med mig in till träffen också tröck vi i oss varsin pizza, DÄR SATT DEN!! Så nu sitter jag här mätt och belåten med darrande ögonlock så ska nog ta och sussilura nu ett tag..Eller ska jag baka brownies först? hmm... Nä sova låter bättre!

Adjöö / C

Av Caroline Strindlund - 24 januari 2010 22:19

Mhmmm... Stör ej.




  


Av Caroline Strindlund - 24 januari 2010 11:00

Tjobre! Idag leker livet, vaknade runt 9, klev upp, lagade gröt, åt gröt och nu sitter jag i soffan och ser på The Hills! It´s awesome!! Känns underbart att må så här bra på en söndag, skulle kunna döda för det.


Jaahapp, igår så var det då den efterlängtade klassfesten som var helt okej! brabra! Sen blev det ju inget kramm för min och annas del heller bara för att JAG var tvungen att ta ut pengar. när vi kom till kramm så fick vi köa i en evighet sedan efter ett bra tag så kom macho vakten ut och sa "Nu äre fullt och vi släpper inte in fler". Fuck off kramm! ibland blir jag arg! Men ja mer av kvällen tänker jag inte nämna, finns liksom inget att säga. . . Kom hem med taxi iaf och somnade gott i sängen!

Mitt ord för gårdagen är: Awkward

 

Goodbye people



Av Caroline Strindlund - 21 januari 2010 18:40

Hey hopp! Jag sitter här i soffan som vanligt och är lite små glad, det efterlängtade festsuget har kommit tillbaka :)  längtas riktigt mkt tills på lördag då det först blir klassferra och sedan kramm. Riktigt roligt med tanke på att vår klass inte har haft ngn klassfest förut, så de är på tiden nu tycker jag!!  Har mina förhoppningar över denna kväll :) Ooo yes i have!!


Fattigt med sömn inatt, jag är värdelös på att sova. Ligger i sängen och är hur trött som hellst men ändå så kan jag inte somna, stendrygt! och inatt så drömde jag(när jag väl hade somnat) att jag mördade en människa :s börjar bli lite rädd för mig själv.. kändes as verkligt, tröck in en penna (eller nått liknande) i magen på en grabb som jag inte vet vem de va, och jag fick verkligen ta i för att få igenom den! fyfan va äckligt de va! Men till saken hör den att det var självförsvar efter som att jag faktiskt blev överfallen! Så var det, och då kan man vell inte kalla det för mord? Näää, inte carro inte, som peter skulle ha sagt!


Tog mig iallafall in på stan och inhandlade ett nytt navelsmycke och efter de tandläkarn och sen 1 timmes träning! Gööött!



Av Caroline Strindlund - 20 januari 2010 21:28

Fan vad jag är less på alla negativa människor som bara suger all energi ur en, vet bäst och kan allt!! Jag tål inte såna människor, less less less! Ska sluta ägna tid åt såna människor så får dom leva i deras negativa bubbla så håller jag mig utanför..

 

Nu ska jag lägga mig i soffan och dö lite medans jag ser på the dark knight!! så fåre bli!

Av Caroline Strindlund - 19 januari 2010 19:25

Ju längre jag går HIL ju mer rädd blir jag för att sluta som idrottslärare. Det är min största mardröm, fy fan de är ju så det kommer bli.. jag kommer stå där dag ut och dag in med en massa pubertets ungar som vägrar vara med om dom inte får hoppa hopprep eller handskas med tjejer som har mens året runt, och killar som står och skriker ut sina dåliga skämmt som bara består av kiss, bajs, knulla, tjock, ful osv osv..(ska inte påstå att jag själv inte använder mig av dessa skämt..Men de är jag de) som endast dom själv skrattar åt och dom där lite mer blygare tjejerna och pojkarna eftersom att om dom inte skrattar så är ju risken stor att dom blir kallad något.. Typ "tja doris varför är du så fet idag?".. haha"doris är alltid fet".. (måste se torkel i knipa snarast) ..

Och sånt ska jag handskas med dag ut och dag in? Näe pass.. (nog för att man skulle få höra mycket roligt) Men nej, denna uppgift lägger jag över på någon annan som är villig att gå in och dra gränsen.

visst , kul att träna småbarn. Men efter en visst tid måste man känna sig ganska mätt på eländet..

Nu kom jag och tänka på de 3 vännerna och jerry! kanske man ska bli som gympa lärarn där? han är hård... hmm! fundering fundering

Äääh varför skriver jag ens om de här?   

Tips, vill ni läsa om vettigare saker, byt blogg!

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards