carolain

Alla inlägg under januari 2010

Av Caroline Strindlund - 18 januari 2010 22:03

Jag och anna snackade idag efter volleybollen om hur jävulskt arg och irriterad man blir när man är trött.. Sa även att jag förmodligen inte skulle vara så överdrivet glad ikväll, och precis som jag förutspådde så har jag suttit instängd på mitt rum sen jag kom hem från skolan pga ren och skär ilska.. Tröttheten ställer till de för mig.. fan va vek jag är!! Skärpning strindlund!!


Men jag har inte bara varit irriterad ikväll, nej nej! har ju även suttit och tittat på den väldigt underhållande idrottsgalan.. eller hmm, ja fram till att Martin Stenmark började sjunga då jag valde mute knappen ett tag, fast ingen som sjöng va ju bra kan man ju påstå! Men jaja, svenska folket får vell lugna sig lite, jag måste ju öva upp mig lite innan jag kan vara med på en sån stor gala som idrottsgalan!! Men oroa er inte, I WILL BE THERE! var så säkra!!


Men nu ska jag slå på ett program där jag förmodligen inte kommer att synas i framtiden, paradise hotel. Eller kanske måste ställa upp den dagen min solo karriär har dött ut och jag måste  få tillbaka lite ögon på mig, kaanske då, kaaanske!! Men kan ju ta ett tag, måste ju först operera brösten och man vet ju aldrig hur lång rehabiliterings tid det är på det, sedan är de ju allt från ni vet läppar, naglar och ja... palmer! (haha)..

äh, kanske man ska ta o "tänka på refrängen" så att man kan ta sig upp imorn och hålla i en idrottsklass med vårt HIL 07.. ja så blirne..

Over and out!

Av Caroline Strindlund - 17 januari 2010 19:35

trött är ordet! Funderar på att duscha och gå och lägga mig nu redan för att vara pigg till volleybollen imorn :) de ska bli kul.. synd att man inte får vara med själv bara! men så ärne!

 

Nu ska jag lägga mig och titta på satc igen :) Undra hur många gånger man har sett dessa avsnitt?! Men dom är ändå lika bra varje gång! ser verkligen fram emot Maj då den nya filmen äntligen släpps :) It´s gonna be awesome!

Hej dåå / C  

Av Caroline Strindlund - 17 januari 2010 13:15

Jahapp, då vare söndag igen! Och som alla andra söndagar så gör jag absolut ingenting, bara soffan som gäller nu, och jag klagar inte! Skulle bara vilja ha en bra film, de är det enda som fattas nu! Sitter och kollar på Sweeney todd på canal+ First, och den är ju fan as äcklig! När jag ser Johnny Depp i såna filmer tänker jag bara på Edward Scissorhands, och dom som känner mig vet ju hur rädd jag är för han på en skala..


Har glidit in på en utomlandssida nu igen såklart, jag skulle jätte gärna vilja åka innan bal och studenten, ttyp på påsk lovet eller nått! Bara en chill resa, skulle vara lovely! Sitter också och tittar på utomlands utbildnigar som man kan ta efter studenten och 9 månader i Miami skulle ju faktsikt inte vara så tokigt! Skulle ju även vara bra att ha med sig! Men har så många planer så jag tror inte ens att hälften kommer att bli av. Men polis planen hoppas jag  verkligen blir av!! Man får vänta och se!

Av Caroline Strindlund - 16 januari 2010 20:09

  

http://www.youtube.com/watch?v=XmwEt_Ke1wc&feature=related + alla andra!

Fy fan va bra dom är!!!

Måste ju lätt vara en av sveriges bästa grupper lätt! kung kungkung!

 

Bloggtoppen.se" href="http://www.bloggtoppen.se/">Blogg listad på <a href=Bloggtoppen.se" />

Av Caroline Strindlund - 16 januari 2010 16:25

Kan inte fatta att jag somnade direkt efter american pie igår, va as trött! Sen vaknade jag runt 10, de va faktiskt jävligt skönt! då fick jag tid över att åka in på stan och inhandla en stämmaparat till gitarren sen in på anybody och handla lite smågrejs! Sen han jag även med att träna, så idag har jag verkligen lyckats göra någonting! Sen gick jag upp och kollade läget i läggan efteråt och nu börjar de likna något, köket på plats och målat i alla rum! Så nu måste jag börja o kika över lite tapeter :) Ska bli kul när de är klart!..


Ikväll så ska jag till Maria och planera projektarbetet med resten av brudarna, ska bli skönt att få måndagen bortgjord!! huahua!

Ceaa / c

Av Caroline Strindlund - 15 januari 2010 14:57

Fyfan va trött jag är.. kom nyss hem från skolan fast att jag egentligen kunde sluta runt 11 om jag ville de, men projektarbete måste göras!! På måndag drar vi igång med volleyboll turnering, ska bli skönt när de är över, då äre bara allt annat kvar sedan..


Såg nyss på paradise på datorn, och avsnittet när både äckel dalin och rami ´åker ut måste ju vara det roligaste som finns!! Mår gott i hjärtat när jag ser det, hur kan man vara så dryg i hjärnan utan att märka av de själv? hmm.. Aja, ska inte nörda llt för mkt.. Nu ska jag sooova, är så jävulskt trött som sagt, får hålla upp ögonlocken med fingrarna snart.. todilooo / C

Av Caroline Strindlund - 14 januari 2010 22:08

Yoooohoo!

Sitter i soffan nu och kollar på du, jag och Dupree med en kopp the i handen, mkt mys :) En film som man kan se även fast man har sett den ett antal gånger förut.


Sitter även och kikar tillbaka på gamla bilder och kom just att tänka på vilken underbar månad Augusti var. Först drog jag och mammas kusin Erika ner och tittade på U2 i Göteborg vilket var hur grymt som hellst, har alltid velat sett dom.. Och som om att de inte var nog att man fick vara där på Ullevi just den dagen så fick vi också stå längst fram, så grymt mäktigt att få se Bono och de andra så nära. Man fick allt en liten glädjetår i ögat :)


En vecka efter det så drog jag och 11 andra tjejer till Sunny beach i Bulgarien, vilken var en grymt rolig resa! Det blev tyvär för få kvällar på den glade viking (bara en)men det kan inte hjälpas, hade ju även världens roligaste kväll på beach partyt mm så ska inte klaga :) Sen att man åkte på lunginflammation så att 2 dagar gick bort är en annan femma..


Kan inte mer än att längtas tillbaka och hoppas att det kommer fler såna här tillfällen :) Men nu ska jag kika vidare på filmen och börja söka en balklänning tänkte jag, tiden tickar ;D

Godnatt / C

Av Caroline Strindlund - 14 januari 2010 14:54

Gjorde något mycket obehagligt idag.. Blekte min döda framtand, kändes precis som en rotfyllning! Inte kul, men de klarar man vell av ;) Men nu måste jag gå till tandläkarn 3 veckor i rad för att borra upp och fylla i, tur att jag inte har tandläkarskräck alltsåe.. Men bäst att passa på medans de fortfarande är gratis!


Nu blir det till att skriva lite historia så blir jag plugg fri sedan :)

Adjööö / C

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards