carolain

Alla inlägg under mars 2010

Av Caroline Strindlund - 21 mars 2010 02:27

Jag hade mått bättre under en lastbil än vad jag mår nu...


Jobbet tär på min gamla kropp men nu är de gjort så nu ska jag ge mig en klapp på axeln sen stämplar jag ut för natten. GODNATT!

Av Caroline Strindlund - 19 mars 2010 23:02

Är ute efter en bra film. Eller inte en utan flera! Har fan ingenting alls att se.

Har Benjamin Button på datorn som jag har varit påväg att se ett antal gånger men fick höra av syrran att den va dryg att se, och de har jag hört av flera andra med. Så jag vet inte om det är en film som jag orkar se riktigt..


Men nu verkar jag inte hitta nått vettigt alls så det blir nog förmodligen den. Men tyvär så är jag nog en av de få tjejerna på denna jord som tycker att Brad Pitt är överskattad. De finns ju skådespelare som är så sjukt mkt snyggare som tex Jude Law, Gerard Butler (endast i ps i love you) och många flera.. Typ killen i never back down vad han nu hette.. Aja, nu kom jag in lite på fel spår.. De här med blogg är egentligen inte min grej för så fort jag börjar skriva om något så handlar de bara om skitsaker.. Men de skiter jag i.. (Heehee)


Neej men vafan är jag DUM i huvet, jag ska ju se filmernas filmer, Smala sussie. Hur kunde jag missa den tanken som? Aja nu är problemet löst, så mitt filmtips är slim susie till dom som inte har sett den än (vem de nu kan vara?!)

- Först den fräna grejen, SEN bryr vi oss!

 

  

Av Caroline Strindlund - 19 mars 2010 18:37

Äntligen fredag, den sitter fint!

Sitter och tar mig en mkt djup funderare nu om jag ska ta en promme ner till ådalshallen och träna ett pass. Men de är väldigt svårt att bli riktigt sugen på de med en smäll full mage.. Uhhe, de vart  tacos idag så ja..de kanske förklarar den biten!


Men nu ska jag plocka tvätt och se hur kvällen slutar som!


Have a nice weekend!

JA.. jag använde mig av våld för att få med henne på kort!  

Av Caroline Strindlund - 18 mars 2010 22:41


Sleep tight folks!


Är man ledsen/på dåligt humör så har jag botemedlet, TRÄNA! Gör det allt för lite just nu men de funkar förjävla bra om man är en fjant som jag. Har kommit på att mitt dåliga humör enbart beror på för lite göra, nu ska jag ta tag i min hjärna och ruska om den lite så att den hamnar på rätt spår igen. Jag har ju hur mycket som hellst att se fram emot och vara glad för :)) Sen att jag inte får vissa saker på köpet får jag räkna med.. Life is a bitch u know!

Nä jag har sagt de förut och jag säger det igen: Jag SKA sluta vara lat!!


Men som sagt så har jag ingen självdiciplin när det gäller vissa saker, säger detta till mig själv VARJE kväll och allt känns så himla bra, sen vaknar jag varje morgon och hoppas att jag ska ha ont någonstans bara för att få ligga kvar och sova bort hela dan + att jag blir arg på andra som är duktiga och tränar bara för att jag inte orkar själv. Ja egentligen är det underbart. Men jaja, nog med skitsnack för nu ska lillen sova för ska upp på dagis imorn och de är viktigt ;p


   Looks like a knullruffs but lets call it nydusch frippan

/Carlin

Av Caroline Strindlund - 18 mars 2010 15:32

Hej bloggeeeeen!! hermpf..


Jag har kommit på att jag nästan aldrig är positiv när jag skriver här, om det inte nu har hänt något alldeles extra men de händer ju fan aldrig något extra bra att glädja sig åt. Jag behöver en kram så att jag blir glad igen, men jag får aldrig några kramar heller (förutom av mamma då såklart) så de är fan inte lätt det här. Kan de inte komma in en extra rolig person här göra så att jag får skratta lite. Äsh, får nog bli youtube isf.. ;p

 

Har iallfall haft en bra vecka på dagis så den ska jag inte klaga på :) Men är så jävulskt trött på kvällarna så jag orkar fan aldrig göra nått, helt utslagen är jag men ikväll ska jag iallafall ta mig i kragen och träna om jag ska få någon ordning på min självdiciplin för just nu excisterar den inte ens!!

 

Aja nu ska jag förtsätta kolla på bikinisaaar :) Längtas göör mkt till sommarn, har köpt en massa sommarkläder som jag har fyllt ut lite små hål i garderoben med, kommer bli grymt när dom kommer till användning :) Sugen på jordgubbar blir jag också, och på en massa sköna sommar fester :)) Nä låt sommaren komma nu tack för de behövs! är less på att klä på sig i 10 minuter för att gå ut utan att frysa röven av sig!! Myyyyyyyyyyyyssss!!!

 

Nu orkar jag inte skriva mer, ska träna och sen mysa ner mig i sängen med en bra film :) Ska även försöka att inte tänka så mycket för har märkt att saker inte kommer att bli som jag vill :/ Hatar när man väntar på något bra under en lång  tid, sen när den situationen äntligen dyker upp så blir det helt och hållet fel.. Så är det NU och de känns piss :'/ Behöver som sagt en kram.. :((

Smell ya later / C

Av Caroline Strindlund - 17 mars 2010 21:39

My future is looking awesoooome!!!

 

Igår kom mailet, jag har blivit antagen till au pair grejset och de har Malin med :))) Så förhoppningsvis så kan vi dra till USA i augusti och bli där i ett år. Känns så jävla skönt att äntligen ha något att se fram emot! Är så less på kramfors, på att de aldrig händer något och även på att man fan aldrig träffar nå nya människor!! Nä nu ska Calin packa väskan och bege sig ut i stora vida världen utan mamma som håller mig i handen (hur ska de gå?!?). Aja jag ska nog allt klara mig, bara att bita ihop o tänka på nå roligt då man får hemlängtan ;D

 

 

Av Caroline Strindlund - 16 mars 2010 21:36

Jag ska till USA i ett år, blev intagen så nu gäller det bara att få tag i en familj :)))

Av Caroline Strindlund - 16 mars 2010 18:24

Ååå kan inte beskriva hur trött jag är.. Klev upp halv 8 imorse och var på dagis kl8 de är ingen kärleksfull tid för mig eftersom att de fortfarande är nattetid för mig då.. HATAR morgonar (nar?), väck aldrig en carro som sover säger jag ju bara! Va as nära att börja grina när klockan ringde så jag znoosade lite, lite till och liiiite till fram tills att jag blev alldeles för försenad och fick halvspringa till dagis.. Sen så blir man ju inte sådär jättemkt piggare av att vara runt en bunt barn en hel dag med och sen gå på tant vattengympa. Nä nu kan jag ändå vara trött med gott samvete.. Skulle dock behöva en redig massage nu, så finns de ngn frivillig på listan så CALL ME! mina muskler strejkar..


Köpte en balklänning igår som var jättefin :) Är så fruktansvärt taggad för studenten nu så att jag snart blir helt sinnes sjuk!! Men när vi kommer tillbaka efter praktiken så är det bara 8 v kvar och sen är det lov med, de här kommer gå som smoooort;)


Aja på tal om framtiden så måste jag fylla i 75 au pair frågor nu (Kill me?).. Men men, ba o ta tag i skiten o göra de fort!


Smell ya later! / C

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards