carolain

Alla inlägg den 4 augusti 2010

Av Caroline Strindlund - 4 augusti 2010 06:39

HEJSAN :)

Nu är det äntligen bedtime, är så himla trött så det ska bli jätteskönt att få slå igen mina blå.

Idag så var det samma sak på schemat som igår, camp för barnen. Klev upp, gjorde dem iordning sedan skickade jag iväg dom. Sedan gick jag upp och fortsatte städa deras garderober.. Gosh, ingen lätt sysselsättning direkt..

Sedan när jag var klar åkte jag iväg och lämnade igen en bok från biblioteket och sedan vidare mot Berkeley och Anna. Vi har bestämmt oss för att börja träna ihop så idag så sprang vi och gjorde lite diverse styrkeövningar :) As bra att komma igång. Har sprungit nu måndag och tisdag och imorn äre simning som gäller. Men det jobbiga är att jag har sånt fruktansvärt sötsug... Det är svinjobbigt verkligen.. Har varit as duktig hela dagen och hållit mig ifrån allt sånt och käkat jättemkt frukt och grönsaker, sen nudlar och sånt med. Men ändå kan det inte försvinna.. Denna dag känns mer eller mindre som ett misslyckande efter att jag hade lagt barnen till sängs.. Jag gick ner, kollade efter nått att äta. Det jag vill ha var slut och VIPS så hade jag ätit choklad. FAN CARRO :((( Visserligen mörk choklad men ändå... Bryr mig inte så mkt om såna här saker när man tränar och håller igång för då kan man äta lite vad man vill. Men nu måste jag verkligen få en nystart och tappa lite och bygga upp lite muskler och kondition... Jag och anna gjorde ett löfte, inget onyttigt förutom fre och lör. Nu har jag brutit de.. Faan, vars tog min självdiciplin vägen?? äÄSH, skit samma.. Det är bara att träna extra hårt :) Men skulle ändå vilja ha bort mitt sötsug för jag går och äter KONSTANT!! Russin har jag blivit beroende av, men tror inte att jag kan äta det mer för får ont i munnen av dom (tror jag).. Ska försöka söka rätt på en bra träningsblogg :)


Men men, efter att vi hade sprungit så åkte vi hem till anna och käkade lunch, sedan åkte jag hem och sedan vidare till Lafayette för att plocka upp barnen. Vi åkte sedan och handlade varsin smoothie på Jamba Juice :) Måste vara väääääääärldens lätt godaste smoothies, I love it.

 

Just ikväll har jag och tvillingarna mest bara ägnat oss åt pussel och spel, mkt mysigt. Dom sköter sig bra hittils denna vecka :) Håller tummarna för imorgon!!!


Denna sköning går alltid på radion här :) Aaaas mysig låt. Passar så bra när man är ute och åker in the Lovely California sun !!


Time for bed Caroline!!!

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards