carolain

Alla inlägg den 12 augusti 2010

Av Caroline Strindlund - 12 augusti 2010 07:42

DRYGT INLÄGG! Jag vet!

MEN är tvungen att lägga in lite låtar eftersom att jag håller på att bli galen.. Samma låtar går på radion hela dagarna och jag går alltid och har dom på hjärnan KONSTANT. Så här är några av öronnötarna! California gurls börjar snart att gå mig på nerverna... Barnen hatade den för längesen, eller en av tvillingarna gillar den TYP fortfarnade. Haha! Roligt när dom sjunger med till alla låtar där bak i bilen :) GODNATT!!


Av Caroline Strindlund - 12 augusti 2010 04:03

Heey!!

Nu ska jag skriva några rader här, hade nästan glömt av att jag hade en blogg, är förvånad över att jaag fortfarande har läsare. hahah! Men men, helgen var fullspäckad så hade inte sådär överdrivet mkt tid till att sitta vid datorn.


I fredags så var det Berkeley och Anna som gällde, filmkväll stod på schemat. Även Madeleine var där men hon skulle jobba dan efter så hon var tvungen att dra sig hemmåt lite tidigare.

Själv så sov jag över hos anna och dagen efter så drog vi iväg mot en toppendag som betod av shopping, sminkning och Ikea :) På ikea köpte vi en födelsedagspresent eftersom att vi skulle på en födelsedagsfest på kvällen, och inte vilken fest som hellst utan det var collegefest i Berkeley. Det var fruktansvärt roligt, asroligt att träffa lite amerikaner och se hur det "går till som":) Det var presis som på film med dom blå & röda muggarna osv :D Dret kul!!

Tror att vi kom hem runt 5 på morgonen eller någonting, mkt lyckad kväll :)


I söndags vare lååååååååååång sovmorgon sedan så drog jag och Anna till I-house och åt frulle/lunch sen satt vi där ett braa tag. Sedan visade hon mig runt på campus, jävlar vad stort det var!!!!! JAG VILL OCKSÅ PLUGGA HÄR!!! Men skulle aldrig ha råd med något sånt.. :/


_____


Den här veckan har jag jobbat och hängt lite med anna, sedan i måndags var det en liten välkomstfest hos en tjej som heter anna så träffade lite nya tjejer, alltid kul :)


Idag så har jag och barnen varit och bowlat OCH JAG HITTADE VÄGEN UTAN GPS.. Ja vad ska man säga... Jag är nog bäst helt enkelt. Eller körde först fel, itne kul alls på freewayen, har faktiskt ingen aning om vars vi hamnade men till slut så tog jag mig ut på rätt väg igen och mot bowlingen!! Sedan var det lite handling och efter det hade barnen taekwondo :) Jätteroligt att sitta och titta på. Och nästa vecka ska jag nog också börja nybörjarkurser :D AS KUL!! Behöver den träningen, JA!

Imorgon eller på fredag så följer jag med familjen till Tahoe, ska bli kul att se deras hus/stuga där :) Kommer att försöka knäppa mkt kort, eller försöka.. JAG SKA!!  :)

  Jag och Anna stannade och tittade på utsikten när vi åkte förbi Grizzly peak i lördags, sen satt vi där ett bra tag och bara tittade på det underbara... Sedan var det någon trevlig filur som knäppte kort på oss.. :) Sjuuuukt vad jag älskar detta ställe..


Helt sjukt vad veckorna swishar förbi... Imorgon har jag varit här i en månad, haha!!! Känns helt sjukt, känns som att jag har varit här i en evighet, men samtidigt känns en månad jättelänge när man säger det.


Men men, nu ska jag försöka få mig lite träning när jag äntligen har tid :) Ska nog signa upp mig på taekwondo imorgon som jag sa innan eftersom att barnen ska dit även då :)


Aja, ha det jättebra alla glada :)

Vi ses i min bok! hahaha!!!


Godnatt och godmorgon!! <3

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards