carolain

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av Caroline Strindlund - 6 augusti 2010 07:41

Ännu en dag har snart runnit iväg.. Och även ännu en vecka


Helt sjukt vad tiden går undan.. Satt och tänkte på detta i början av denna vecka, nästa vecka har jag faktiskt varit här i USA i en månad redan.. Helt sinnessjukt vad tiden går snabbt. Det som är himla skönt är att jag trivs som fisken i vattnet här. Jätteskönt. VILL INTE HEM TILL VILKET PRIS I VÄRLDEN!!! Har tänkt på det... Hur kommer det att se ut nästa år när jag kommer hem till sverige egentligen? Hur ska jag klara mig i Kramfors när jag är van allt som finns här. Även fast jag är ledig och inte gör någonting alls så finns det alltid bra saker man kan göra, tex fina prommenad sträckor osv. Sen älskar jag verkligen det jag såg av san francisco i söndags med maria och anna, asbra shopping :) Jag kanske ska till San francisco igen imorgon för tjejerna ska få nya skor eftersom att dom ska till deras kusins bröllop i oktober, och nu är hon kusinen här och hälsar på så då ska dom ta barten in imorgon. Har ingen aning om det är meningen att jag ska följa med eller ej. We'll see.


Idag så var det faktiskt en tråkig dag eftersom att det var idag som Maria skulle åka hem, alltså den au pairen som jag har tagit över ifrån. Det känns som jag skrev förut tråkigt. Men är väldigt tacksam för all hjälp jag har fått :) <3 Men vi ses igen och då blir det förhoppningsvis Hawaii :D Tills vidare får hon ta hand om sig hemma i Sverige :)

Jag följde med Anna, Marcus och Frankie till flygplatsen och sa hej då. Sedan efteråt var det väääääääääääääärldens packade traffik... Så att både Anna och jag kom för sent till jobbet "jättekul" det kändes. Haha, men men det gick bra ändå. Var rädd att dom skulle bli arga på mig men det gick bra.


Ikväll har jag varit ledig men har ändå hängt med tvillingarna, vi åt middag med pappan och sedan skulle vi åka och handla en ny guldfisk till tvillingarna men vi kom dock dit alldeles för sent så det blidde ingen fisk idag vilket tjejerna reagerade på STARKT. he-heee.. Men men, dom somnade iaf.. Imorgon bitti blir en utmaning för stackars mig eftersom att dom skrek att dom inte ville på camp, hoppas att dom vaknar på rätt sida :) Vi har haft en mysig vecka här hemma vi tjejer.


Ajja, nu äre sovtime som gäller. Har ju trots allt fredag kvar imorgon med. Veckan är inte slut ännu!!

Godnatt på er :)

hahahhahahhahahah, PS: JAG VAR BARA TVUNGEN!!! SAKNAR MINA AUSTIN FILMER OCH SMALA SUSSIE :( HUR KAN MAN GLÖMMA ALLA FILMER OCH CD SKIVOR HEMMA????? It's saaad.. :(

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards