carolain

Alla inlägg under augusti 2010

Av Caroline Strindlund - 12 augusti 2010 07:42

DRYGT INLÄGG! Jag vet!

MEN är tvungen att lägga in lite låtar eftersom att jag håller på att bli galen.. Samma låtar går på radion hela dagarna och jag går alltid och har dom på hjärnan KONSTANT. Så här är några av öronnötarna! California gurls börjar snart att gå mig på nerverna... Barnen hatade den för längesen, eller en av tvillingarna gillar den TYP fortfarnade. Haha! Roligt när dom sjunger med till alla låtar där bak i bilen :) GODNATT!!


Av Caroline Strindlund - 12 augusti 2010 04:03

Heey!!

Nu ska jag skriva några rader här, hade nästan glömt av att jag hade en blogg, är förvånad över att jaag fortfarande har läsare. hahah! Men men, helgen var fullspäckad så hade inte sådär överdrivet mkt tid till att sitta vid datorn.


I fredags så var det Berkeley och Anna som gällde, filmkväll stod på schemat. Även Madeleine var där men hon skulle jobba dan efter så hon var tvungen att dra sig hemmåt lite tidigare.

Själv så sov jag över hos anna och dagen efter så drog vi iväg mot en toppendag som betod av shopping, sminkning och Ikea :) På ikea köpte vi en födelsedagspresent eftersom att vi skulle på en födelsedagsfest på kvällen, och inte vilken fest som hellst utan det var collegefest i Berkeley. Det var fruktansvärt roligt, asroligt att träffa lite amerikaner och se hur det "går till som":) Det var presis som på film med dom blå & röda muggarna osv :D Dret kul!!

Tror att vi kom hem runt 5 på morgonen eller någonting, mkt lyckad kväll :)


I söndags vare lååååååååååång sovmorgon sedan så drog jag och Anna till I-house och åt frulle/lunch sen satt vi där ett braa tag. Sedan visade hon mig runt på campus, jävlar vad stort det var!!!!! JAG VILL OCKSÅ PLUGGA HÄR!!! Men skulle aldrig ha råd med något sånt.. :/


_____


Den här veckan har jag jobbat och hängt lite med anna, sedan i måndags var det en liten välkomstfest hos en tjej som heter anna så träffade lite nya tjejer, alltid kul :)


Idag så har jag och barnen varit och bowlat OCH JAG HITTADE VÄGEN UTAN GPS.. Ja vad ska man säga... Jag är nog bäst helt enkelt. Eller körde först fel, itne kul alls på freewayen, har faktiskt ingen aning om vars vi hamnade men till slut så tog jag mig ut på rätt väg igen och mot bowlingen!! Sedan var det lite handling och efter det hade barnen taekwondo :) Jätteroligt att sitta och titta på. Och nästa vecka ska jag nog också börja nybörjarkurser :D AS KUL!! Behöver den träningen, JA!

Imorgon eller på fredag så följer jag med familjen till Tahoe, ska bli kul att se deras hus/stuga där :) Kommer att försöka knäppa mkt kort, eller försöka.. JAG SKA!!  :)

  Jag och Anna stannade och tittade på utsikten när vi åkte förbi Grizzly peak i lördags, sen satt vi där ett bra tag och bara tittade på det underbara... Sedan var det någon trevlig filur som knäppte kort på oss.. :) Sjuuuukt vad jag älskar detta ställe..


Helt sjukt vad veckorna swishar förbi... Imorgon har jag varit här i en månad, haha!!! Känns helt sjukt, känns som att jag har varit här i en evighet, men samtidigt känns en månad jättelänge när man säger det.


Men men, nu ska jag försöka få mig lite träning när jag äntligen har tid :) Ska nog signa upp mig på taekwondo imorgon som jag sa innan eftersom att barnen ska dit även då :)


Aja, ha det jättebra alla glada :)

Vi ses i min bok! hahaha!!!


Godnatt och godmorgon!! <3

 

Av Caroline Strindlund - 6 augusti 2010 07:41

Ännu en dag har snart runnit iväg.. Och även ännu en vecka


Helt sjukt vad tiden går undan.. Satt och tänkte på detta i början av denna vecka, nästa vecka har jag faktiskt varit här i USA i en månad redan.. Helt sinnessjukt vad tiden går snabbt. Det som är himla skönt är att jag trivs som fisken i vattnet här. Jätteskönt. VILL INTE HEM TILL VILKET PRIS I VÄRLDEN!!! Har tänkt på det... Hur kommer det att se ut nästa år när jag kommer hem till sverige egentligen? Hur ska jag klara mig i Kramfors när jag är van allt som finns här. Även fast jag är ledig och inte gör någonting alls så finns det alltid bra saker man kan göra, tex fina prommenad sträckor osv. Sen älskar jag verkligen det jag såg av san francisco i söndags med maria och anna, asbra shopping :) Jag kanske ska till San francisco igen imorgon för tjejerna ska få nya skor eftersom att dom ska till deras kusins bröllop i oktober, och nu är hon kusinen här och hälsar på så då ska dom ta barten in imorgon. Har ingen aning om det är meningen att jag ska följa med eller ej. We'll see.


Idag så var det faktiskt en tråkig dag eftersom att det var idag som Maria skulle åka hem, alltså den au pairen som jag har tagit över ifrån. Det känns som jag skrev förut tråkigt. Men är väldigt tacksam för all hjälp jag har fått :) <3 Men vi ses igen och då blir det förhoppningsvis Hawaii :D Tills vidare får hon ta hand om sig hemma i Sverige :)

Jag följde med Anna, Marcus och Frankie till flygplatsen och sa hej då. Sedan efteråt var det väääääääääääääärldens packade traffik... Så att både Anna och jag kom för sent till jobbet "jättekul" det kändes. Haha, men men det gick bra ändå. Var rädd att dom skulle bli arga på mig men det gick bra.


Ikväll har jag varit ledig men har ändå hängt med tvillingarna, vi åt middag med pappan och sedan skulle vi åka och handla en ny guldfisk till tvillingarna men vi kom dock dit alldeles för sent så det blidde ingen fisk idag vilket tjejerna reagerade på STARKT. he-heee.. Men men, dom somnade iaf.. Imorgon bitti blir en utmaning för stackars mig eftersom att dom skrek att dom inte ville på camp, hoppas att dom vaknar på rätt sida :) Vi har haft en mysig vecka här hemma vi tjejer.


Ajja, nu äre sovtime som gäller. Har ju trots allt fredag kvar imorgon med. Veckan är inte slut ännu!!

Godnatt på er :)

hahahhahahhahahah, PS: JAG VAR BARA TVUNGEN!!! SAKNAR MINA AUSTIN FILMER OCH SMALA SUSSIE :( HUR KAN MAN GLÖMMA ALLA FILMER OCH CD SKIVOR HEMMA????? It's saaad.. :(

 

Av Caroline Strindlund - 5 augusti 2010 05:39

Hi guys :)

Äntligen har jag slutat för idag, eller ja.. egentligen så jobbar jag ju ännu eftersom att jag är ensam hemma med tjejerna.

Men men idag efter barnens camp så tog jag med mig dom + en kompis till dom till Orinda parken. Där var Josefine med hennes värdbarn med :) Kul att kunna ha playdates så att man kan ses lite för den här veckan kan jag ju inte riktigt åka iväg någonting på kvällarna.

Men men, efter parken blev det subway och sedan hem hit.


Men nu ska jag berätta det värsta som hände idag... SAMMY DOG!!! Alltså, det är barnens guldfisk.. (he hee..) hur berättar man sånt för två sexåringar som???

Iallafall det som hände var att jag skulle rengöra akvariumet imorse, och det gick bra. Och sammy simmade så glatt i sin lilla tillfälliga skål. Sedan när jag var färdig med eländet (fiskbajs luktar ju verkligen bajs) så släppte jag ut Sammy i sitt hem. Sedan åkte jag och Maria på safeway och handlade. OCH VEM TROR NI INTE FLÖT RUNT HELT LIVLÖST NÄR VI KOM HEM... JO Sammy.. Jahapp tänkte jag... Jag dödade fisken..Detta var sista gången ungarna snackade med mig minsann tänkte jag.


Men när vi kom hem så tog jag det med dom och sa "Girls, Sammy is gone now". Dom blev lite sorsna först men blev snabbt lika glad igen när dom fick höra att dom får en ny imorgon :D Så det blev ett lyckligt slut!! Men känner mig fortfarande skyldig till Sammys död, NÅTT måste jag ju ha gjort fel. Fiskar är inte min grej..


Men men, nu har jag bakat ihop Chocolate chip banana bread, och sedan har jag städat undan röran lite här hemma :) Imorgon kommer barnens pappa hem och även deras kusiner så ska försöka att fräsha upp stället lite nu.


Imorgon äre även dags att säga hej då till Maria (för denna gång) tråkigt nog :/ Men får nog träffa henne snart igen :D


Ajja, nu har jag smält maten så nu ska jag springa sveten ur mig på löpbandet i garaget.

VI HÖRS !!! :)


Anna, Maria och jag på six flags :)


GOOOODNATT!!!!

   

Av Caroline Strindlund - 4 augusti 2010 06:39

HEJSAN :)

Nu är det äntligen bedtime, är så himla trött så det ska bli jätteskönt att få slå igen mina blå.

Idag så var det samma sak på schemat som igår, camp för barnen. Klev upp, gjorde dem iordning sedan skickade jag iväg dom. Sedan gick jag upp och fortsatte städa deras garderober.. Gosh, ingen lätt sysselsättning direkt..

Sedan när jag var klar åkte jag iväg och lämnade igen en bok från biblioteket och sedan vidare mot Berkeley och Anna. Vi har bestämmt oss för att börja träna ihop så idag så sprang vi och gjorde lite diverse styrkeövningar :) As bra att komma igång. Har sprungit nu måndag och tisdag och imorn äre simning som gäller. Men det jobbiga är att jag har sånt fruktansvärt sötsug... Det är svinjobbigt verkligen.. Har varit as duktig hela dagen och hållit mig ifrån allt sånt och käkat jättemkt frukt och grönsaker, sen nudlar och sånt med. Men ändå kan det inte försvinna.. Denna dag känns mer eller mindre som ett misslyckande efter att jag hade lagt barnen till sängs.. Jag gick ner, kollade efter nått att äta. Det jag vill ha var slut och VIPS så hade jag ätit choklad. FAN CARRO :((( Visserligen mörk choklad men ändå... Bryr mig inte så mkt om såna här saker när man tränar och håller igång för då kan man äta lite vad man vill. Men nu måste jag verkligen få en nystart och tappa lite och bygga upp lite muskler och kondition... Jag och anna gjorde ett löfte, inget onyttigt förutom fre och lör. Nu har jag brutit de.. Faan, vars tog min självdiciplin vägen?? äÄSH, skit samma.. Det är bara att träna extra hårt :) Men skulle ändå vilja ha bort mitt sötsug för jag går och äter KONSTANT!! Russin har jag blivit beroende av, men tror inte att jag kan äta det mer för får ont i munnen av dom (tror jag).. Ska försöka söka rätt på en bra träningsblogg :)


Men men, efter att vi hade sprungit så åkte vi hem till anna och käkade lunch, sedan åkte jag hem och sedan vidare till Lafayette för att plocka upp barnen. Vi åkte sedan och handlade varsin smoothie på Jamba Juice :) Måste vara väääääääärldens lätt godaste smoothies, I love it.

 

Just ikväll har jag och tvillingarna mest bara ägnat oss åt pussel och spel, mkt mysigt. Dom sköter sig bra hittils denna vecka :) Håller tummarna för imorgon!!!


Denna sköning går alltid på radion här :) Aaaas mysig låt. Passar så bra när man är ute och åker in the Lovely California sun !!


Time for bed Caroline!!!

 

Av Caroline Strindlund - 3 augusti 2010 06:52

Hiya

Denna dag har varit underbar, den har bara swishat förbi. Denna vecka så är jag ensam hemma med tvillingarna eftersom att föräldrarna är på resor med jobbet, sedan följade pojken med till NY också.

Dagen började med att jag gjorde frukost till barnen vilket dom inte åt, sedan så gick det lite trögt med resten också men till slut så fick jag iväg dom till deras camp. Denna vecka så är dom på heldagscamp så en nanny i en annan familj kommer och hämtar upp barnen typ 8:30 am sedan skjutsar dom dit barnen och sedan är det tänkt att jag ska plocka upp dom kl 2:40 pm. Så denna vecka så jobbar jag ungefär först 7am-10:30am sen är jag ledig ett tag, sen hämtar jag upp dom och vi hittar på olika aktiviteter sen hem och käka middag och sen bedtime :)

Idag så var aktiviteten color me mine, ett ställe i lafayette där man först går in i affären och sedan när man är där inne så får man först välja ut en sak på hyllorna som man vill måla, tex muggar, skålar, figurer och blomkrukor osv. Sedan får man välja vilka färger man vill använda också sätter man sig ner vid ett bord och kör igång :) Tjejerna uppskattade det jättemkt och det gjorde verkligen jag också. As roligt med pyssel. Sedan hade vi även med oss en kompis till tjejerna så det var dom tre flickorna och jag.


Sedan blev det middag också efteråt så satte vi oss på golvet och lade pussel med varsin skål glass :) Mysigt. Sedan var det bedtiiiime!!! Och då kom anna då vi just skulle till att läsa bok så hon fick joina oss ;D Sedan satte vi oss och surrade lite i soffan också for hon hem, men det var kul att ha henne här en stund.

På torsdag åker Maria hem... Det känns så himla tråkigt... Hon är ju den au pairen som jobbade i min familj nu innan mig som jag ska ta över ifrån. Vi har umgåtts hur mkt som hellst när jag har varit här och hon har hjälpt mig så himla mkt med att "komma igång" här, visa mig runt i området, presenterat mig för sina kompisar och lärt känna barnen. Jättesnällt av henne. Men det känns as tråkigt att hon ska åka efterosm att hon är rolig att umgås med. Men förhoppningsvis så kommer hon tillbaka i November eftersom att vi planerar att åka till Hawaii då :) Jag, Anna och Maria! Toppen, då får man verkligen någonting att se fram imot :D


  Igår var vi en sväng till San Francisco och detta är vad jag inhandlade :)

  • Kjol (H&M)
  • Skorts (H&M)
  • 3 Linnen (H&M)
  • Spetsbody (Urban outfitters) som jag förövrigt har sökt i ett år
  • Pyjamas (Victorias secret)
  • Döskalleörhängen och en stor ring (So good collections)
  • Sandaler (Forever 21)

Kändes så roligt att jag handlade så mkt från HM som det finns nog av hemma. Men det fanns så mkt andra saker här än vad jag har sett hemma, förutom kjolen för den har jag spanat på hemma med :)


Kommer nog förmodligen att bli en hel del shopping detta år så det är bäst man håller i pengarna och spenderar dom varsamt. Just nu vill man bara köpa allting!!!


Aja, nu ska jag försöka att kolla in vägbeskrivningarna till Walnut Creek, det är där bion går imorgon och vi mmåste se den!!!!! Men min värdmamma ringde och sa att det var lätt att hitta så får hoppas att hon har rätt :)


Godnatt, puss och kraaam!!


 

Av Caroline Strindlund - 1 augusti 2010 09:58

Underbar dag på Six flags :)

Snacka om heldag, först så körde vi fel och sedan när vi väl kom fram så var det as långa köer överallt typ. Men det gjorde inte så mkt för jag har haft en sån himla rolig dag idag :)

Six flags är som ett nöjesfält som jag skrev förut, som Liseberg fast större sa Maria och Anna imorse, och ja nu såg jag ju idag att dom hade rätt i det :) Bergochdal banorna var as roliga!!! Ja allting var as kul, förutom köerna som sagt. Vi som for var jag Maria, Anna, Marcus och Andy. Mkt rolig dag som sagt. Vi stannade tills dom stängde ikväll, alltså 9 pm. Sedan när vi åkte hem så for vi till Berkeley och satte oss på ett fik där och surrade, men vi satt inte där så länge för att vi var så trötta så att vi begav oss hemmåt.

  DOLPHIIINS!!! :)  

Nu sitter jag här och smuttar på en cola och äter russin. Och imorgon så är det dagen D, SAN FRANCISCO!!! IIIIIIIIIIIIIIIIIH, det ska bli underbart!!!

Ska ladda upp börsen med pengar sedan blir shoppppaaaaaAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!


Vi hörs ja häj!

:)

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards