carolain

Alla inlägg den 12 januari 2011

Av Caroline Strindlund - 12 januari 2011 06:55

Sitter inne på mitt rum vid mitt skrivbord och dricker the och ler lite för mig själv. Jag har det så otroligt bra.. Är så glad att jag är i den här underbara familjen, och att jag har fått tre nya "syskon" och två underbara värdföräldrar.. Skulle inte kunna gissa för 4 månader sedan att jag skulle få det såhär bra när allt kändes så värdelöst att jag nästan bara ville hem..

Satt ner min värdmamma ikväll för att boka kurser som jag ska läsa, och då berättar hon för mig hur tacksam hon och min värdpappa är för att ha mig här och vilken stor tjänst jag gör för dom när jag så gärna umgås med dom och tex åker skidor med dom och så. Blir så varm i hjärtat när hon säger såna saker :)

Barnen vill redan inte att jag ska prata om att jag ska hem till sommaren.. Dom sa till mig i bilen idag att inte prata om det :'( Jag tycker ju inte att det är så jobbigt än eftersom att ett halvår för mig är rätt länge ändå. Men antar att dom vet bättre än mig hur snabt ett år går med alla au pairer dom har haft som dom saknar så mycket.

Dom är helt underbara och är tacksam över att jag är här :) Tackar mig själv för att jag tog mig mod till att åka!! Klapp på axeln till mig själv.


Skypade med Linnéa idag, fan va roligt det var.. Vi kan prata huuur länge som hellst om allting :) Antar att det är därför hon är min bästa vän, du bryr dig och lyssnar alltid vad det än gäller!! Fick även ett asfint litet paket av henne till julen, det var en ask som det inte stod en avsändare på eller nått. Det stod att det var ett nallebud och i asken var det en liten nallebjörn(såklart) med en fotboll och ett pass :D hahah! så himla gulligt!!  Ska lägga in en bild när energi finns :) <3


Nu är det sovdags så att jag är pigg nog för att släpa med mig barnen på skolan.. Dom är ju förmodligen inte på sitt bästa humör ;) hahaha!! På morgonen är det enda man hör: LEAVE ME ALONE. Under täcket.. haha! jajja, det skulle nog jag också skrika om någon drog av mig täcket när jag sov. men meeen!


Godnatt!!

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards