carolain

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Caroline Strindlund - 14 januari 2011 07:19

Hola bandola

Ptja.. har kommit på att jag inte har knäppt ett enda kort sedan vi var i LA.. Måste fan bli ändring på det tror jag bestämt.. Men måste köpa ett nytt minneskort så att jag får plats med lite mer bilder, och det är bajsdyrt..


Kom i allafall nyss hem från underbara 24 hours fitness, mitt andra hem. Tränade lite med jossan, eller ja hon satt på cykeln och läste körkortsboken och jag stod bakom på crosstrainer och tittade på Conan. Körde en timme på crosstrainer fick mig att må så jävla illa för att jag har ätit så jävla värdelöst i eftermiddag.. Åt asbra på förmiddagen och åt havregrynsgröt till lunch. as bra. Sen sov jag i 2 timmar och vaknade, hungrig... Vad gör man? Jo jag tog 2 mackor vilket inte är så farligt onyttigt(eller jo egentligen är brödet här vidrigt onyttigt om man jämför med det underbara brödet hemma.mmmmm) Hämtade sedan ungarna på skolan och åkte hem. Tog några små chocolat chip bitar i handen och tuggade i mig dom, tog några till, och några till.... Och några till.... Gjorde sedan middag åt barnen vilket idag var breakfast dinner, gjorde scrambled eggs till dom och en ville ha soppa(nudlar).. Jag åt lite nudlar och slängde in barnens efterrätt i ugnen... KAKOR..... Det var meningen att dom skulle vara till barnen men jag unnade mig en, två och TRE jävla kakor... ska fan stämma ghirardelli... Det ska jag... Deras choklad är fan godare än marabou, sen får dom för sig att göra kakor med :(

Så ja as lite RIKTIG mat och för mycket kakor fick mig att må så jävla illa så efter gymet så tog jag och jossan en promme på andra sidan vägen för att handla en sub macka.. MEN kom då på att klockan var 9 på kvällen och subban är stängd... arsel..

Aja, allting löser sig. Åt lite när jag kom hem ist, men fan vilka värdelösa matvanor jag har fått... längtas så jävla mkt tills jag får äta riktig svensk mat igen!!!

Har tillomed kommit på en matlista som jag klurade ut igår när jag inte kunde sova och den ser ut såhär:

Måndag: Strips, grillat och bea sås.

Tisdag: Tacos(även fast jag äter det ofta här)

Onsdag: farmors potatisgratäng och porterstek

Torsdag: pizza macka från sylos

Fredag: Mackisar och falukorv

lördag: mammas lasagne

söndag: farmors köttgryta


Kanske inte riktigt i den här ordningen, mena mackisar på fredag kanske itne är så himla fancy. Men ja, ni fattar poängen. JAG VILL HA RIKTIG MAT, hellst tunn pizza från jakten.. är less på amerikansk bajspizza som är tjock som en  bibel och sen lika tjockt lager med ost... saknar pizza sallad med... fan jag är hungrig... cravings!!!


Ajja, åker till tahoe imorgon så då ska jag slänga upp lite bilder i helgen!

Tack och hej leverpastej

  

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards