carolain

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Caroline Strindlund - 30 januari 2011 09:46

het av att ha badat hottub hela kvällen med ett svenskt tjejgäng hemma hos Elin.

Hade en asmysig kväll och jag fick äntligen träffa några nya au pairer vilket jag ALDRIG  gör i vanliga fall... Vi badade ialladall och hade det trevligt, bestämde att det blir lunch imorn på chow's IGEN! hehe, stammis där jag . Men det är fan för jävligt gott!

Jannice ringde nyss och ville att jag skulle komma till berkeley.. JAG VILL! Men taxin är så jävla bajsdyr... Det kostade mig 20 jävla pissdollar att komma från Elin och hem... Tror att Orinda taxi är dom som försöker att lura en mest.. Berkeley taxi är fan itne såhär dyrt... RÅN..


Men men.... Ska dricka upp min diet coke nu... Sen ska jag krypa till kojs i min nästan nybäddade säng... Aaaaah... ska ställa klockan på 6 igen.... Sen sova grislänge.... Tjejerna ville ha lunch kl 12...Vi får se hur det blir med den saken! Tröttheten har ingen lag... Och imorgon är Carolines sista lediga dag innan måndagen drar igång igen... Sen blir jag inte ledig förrän ännu nästa söndag.. Jobbar nästa lördag.. Kung.

Ajja mina tappra. Nu är det dags att sätta en punkt för detta inlägg och bege mig till drömmarnas värld.. Tills att alarmet går ännu en gång.. Eller ska jag skippa alarmet??

Tycket om att ställa alarmet 6 på morgonen bara för att göra mig själv påmind om att jag faktiskt FÅR somna om.. Det är gött! Så får det bli!

Imorn eftermiddag kommer familjen hem igen och då tar det förmodligen 3 veckor innan jag får denna tystnad igen. Saknar barnen, MEN tystnaden är oslagbar...


Puss och godnatt! När jag vaknar så är ni påväg att lägga er där hemma i sverige, sedan väntar en skön måndag ;) mohahah!!!

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards