carolain

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Caroline Strindlund - 29 januari 2011 21:27

BODYPUMP= INSTÄLLD

Iaf för mig... Ställde klockan på 6(morgontid) bara för att få känna hur skönt det är att bara få somna om. Ställde sedan ett till alarm på 9 så att jag skulle hinna bed bodypump kl 10, men hela min kropp skrek NEEEEJ!!!!! Jag sov ända till 11. Det har inte hänt sedan jag var i LA med Jannice. Så jävla skönt. Men nu får jag ångest för att kasta bort en ledig dag dock..


Skypade nyss med farmor och farfar vilket var kul. Har inte skypat på en miljon år med min familj, vart är dom? Tror bestämt att dom bara passar på att slappna av nu medans jag är borta.


Ska gå ut i träningsgaraget nu eftersom att jag inte ens orkar sätta min arsel i bilen och dra till gymet. Tänkte springa lite och ser hur mycket min mongo hals tillåter... Ska iallafall käka en sen lunch med Elin när hon har slutat jobbat, om hon inte har glömt det dårra


Ha en bra dag alla! eller ja, för er där hemma är det ju nästan söndag.. HAHA! Synd för er! Sitter här och väntar på att starta upp min lördag ;) Eller, iofs så har jag ju missat hela förmiddan....

     

Lejonman.. JAPP!


Adios amigos!

 

Av Caroline Strindlund - 29 januari 2011 08:40

ska bara berätta att jag kunde ha varit död nu... eller ja... det kan vell alla ha varit, men jag somnade faktiskt i badkaret.. det var helt enkelt för bekvämt. Fan farligt ju..  ajja, det var skönt för mina ben iaf. har sån sjuk träningsverk så att jag går som om att jag har bajsat på mig.. Ush inte kul... Botemedel på detta så kör vi bodypump imornbitti! OM jag kommer upp.. Brukar inte kunna sova längre än till 9-9:30.. Men vem vet.. Det kanske är ett undantag imorgon.


Det var det enda som hände denna fredagskväll... Har varit en fruktansvärt skön kväll.. Imorgon ska jag till gymet och träna och sedan äta lunch med Elin, hoppas på fint väder :)


  myyse pyys


Godnatt soldater!

 

Av Caroline Strindlund - 29 januari 2011 03:12

Jag har världens minsta problem... som egentligen inte är ett problem.. Men som just nu känns som ett asjobbigt problem...  Städarna är här.... Varför är det jobbigt?? JO FÖR ATT. Jag är ensam hemma och vill laga mat nu för klockan är 6 på kvällen och jag är aaaas hungrig!! :( Sen vill jag ta ett bad med i mina värdföräldrars bubbelbad... vafan.. Det går ju inte när dom far och städar runt... Dagens lyxproblem.... Vem har jag förvandlats till? Hur kommer det att bli när jag kommer hem och JAG faktiskt är den som städar.. kommer nog bli mkt gnäll då med förmodligen... Iofs så städar jag väldans mkt nu med men aldrig mitt eget rum.. Ska iallafall bli skönt att lägga sig ikväll med rena sängkläder... Dom städar så fint, men just nu så tycker jag att dom har städat klart för idag...


För att fördriva tiden så åkte jag till Lafayette och inhandlade ett par nya converse som faktiskt är VITA och HELA, motsatsen till mina andra pissgula med ett stort hål i.. Kändes som ett bra köp... Efter det åkte jag och hyrde en film. SEX AND THE CITY 2!!! Mohahah! sen var jag asduktig att gå förbi godishyllan, kolla och känna på all choklad, sen lägga ner det som en stor flicka och lämna affären. YES!! ASBRA , vi har inget gott hemma för min värdmamma tog brownien med sig till Tahoe!! Eller vi har glass och det ska jag fan äta också :) lite iaf!!


Skriver mer ikväll när min svältfas har gått över till "innan döden fasen", då jag vill berätta hur mycket jag älskar er alla... Närå, men hungrig är jag gosse!!!

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards