carolain

Alla inlägg den 28 januari 2011

Av Caroline Strindlund - 28 januari 2011 05:58

heyee!

Här ligger jag, utslagen i sängen och glädjer mig över att det är fredag imorgon och att jag är ensam hemma exakt hela helgen :) Njuut!!

Har inte jobbat sådär överdrivet mkt idag vilket var så himla skönt. Lagade lite mat med min värdmamma mitt på dan sedan har jag inte gjort så mkt mer. Eller hade taekwondo imorse vilket var askul!!

Ikväll så åt jag middag här hemma med min värdmamma + hennes kompis + barn. Det var mysigt! Och gott!! Min värdmamma hade även gjort brownies som jag lyckades hålla mig borta från eftersom att jag beslutat mig för att fullfölja mitt nyårslöfte om att gå ner i vikt.. hehe.. känner mig som en kissietönt.. Menmen, jag var duktig ända fram tills att jag skulle se på vampire diaries när jag tänkte att fan, jag tar ut min lördag nu, så då tog jag en liten bit brownie och lite 70 % choklad.. Muums! det blev mkt choklad men nu blir det hårdträning i helgen istället.

Har faktistk gått ner 3 kg på 2 veckor vilket jag känner mig stolt över, syns inte så mkt ännu men det kommer! Är inte så jättefanatisk men det är roligt när det visar resultat. Det enda jag gjort är att bara börja äta 3 ggr per dag (frulle, lunch och middag. +så lite kolhydrater det bara går) sen 2 små snacks, ett på förmiddan och ett på eftermiddagen! sen tränar jag runt 6 pass i veckan- MÅR SUPERBRA!!

Har inte kännt mig såhär vältränad på länge, men samtidigt känner jag mig stor som ett hus vilket jag också är . hahah Men det gör inte så mkt, beslutar jag mig för att göra ngt så ger jag inte upp, så äre bara ;)


______________________________________________

för typ 2 dagar sedan var det en läskig olycka här. Det var en kvinna som snodde en bil utav en familj här i moraga där jag bor sedan stack hon i en jävla fart.. Kör sedan ihjäl sig på vägen som jag nyss körde på till taekwondon med barnen.. När jag åkte hem var det världens bilkö inne i Orinda och vägen var avstängd... Tydligen så gick det först inte att se om det var en man eller kvinna som satt i bilen pga alla skador.. Fy fan vad läskigt..

Jag bor i ett himla lugnt område där det inte händer någonting för fem öre så det var ganska chockerande. Fick höra om 3 bilolyckor den dagen, såg en när jag åkte och handlade mat.

Menar inte att skrämma upp er där hemma. Jag kör fin fiiiiiiiiiint jag ;)


_______________________________________________

Jag har en miljon olika ämnen i detta inlägget eftersom att jag är sjukt tankspridd nu.. har hundra saker i huvudet.

Men som jag skrev så är jag ensam hemma i helgen pga att familjen åker upp till Tahoe och jag orkar verkligen inte följa med.. så skönt att vara hemma och inte göra nånting alls.. Bara slappa, träna och må gott! funderar på att inte ens hänga med nån kompis imornkväll(skjut mig inte mina vänner) utan bara ta det chill och sen sova aaaas mkt!!!! Skulle vara skönt för har bodypump 10 på morgonen dagen efter.. Oh yea!!

Men men nu ska jag sussa!

Här kommer en bild på mina busisar ! :)

 


Godinattinatti!!!

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards