carolain

Alla inlägg den 7 juli 2010

Av Caroline Strindlund - 7 juli 2010 21:41

Hey YO

Nu börjar det jobbiga mina vänner osv... Fan vad jag hatar att säga hej då till folk :( Har inte haft något jobbigt alls innan ikväll med att jag ska åka och "lämna" allt och alla här hemma (visserligen kommer jag ju så småningom hem), men ikväll har jag varit hos mormor och sen hos morfar, och ja.. det är fan jobbigt som bara den, eller .. bara ingen börjar grina så går det bra för annars blir ju jag också ledsen .. Fuck.. Men det kommer nog gå bra detta, brukar aldrig ha problem med hemlängtan, eller det är ju självklart att man kommer att sakna alla här hemma utan tvekan men det är ju ändå någonting som jag kan jobba mig igenom, för jag kommer ju som sagt att komma hem en vacker dag och det här året kommer nog att bli underbart och det kommer nog även att gå väldans fort.. Kanske jag trivs alldeles utmärkt och stannar ;) Nämen... Jag längtas tills nästa vecka när jag faktiskt är i USA, min dröm sedan jag var liten ska slå in. Ännu bättre att bo i en familj, kommer bli så mycket lättare att lära sig om kulturen osv :)

Jag längtas som ett as till både halloween och jul, det är ju så himla stort där. Jag älskar halloween sjukt mkt, har alltid gillat skräck och sånt och har alltid blivit så arg på att den högtiden inte kan vara lika stor här, sen har man ju sett alla amerikanska jul filmer, man har ju fått en bild uppmålad om hur det är. Haha, nu ska man ju inte gå och tro att man hoppar in i en film bara för att man byter land men det är ju heller inte det jag menar.


Nej jag längtas som ett tok, och det jobbigaste är ju som sagt att säga hej då. Men jag kommer att komma hem, var så säkra :) Först ska jag bara iväg på ett litet äventyr långt bort ifrån tryggheten nära Mamma :) haha.

Saknad är något som man måste lära sig att leva med, för det är något som vi alla är tvugna att uppleva då och då, och efter regnet kommer solsken säger dom ju så varför inte prova något nytt :)

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards