carolain

Alla inlägg den 10 juli 2010

Av Caroline Strindlund - 10 juli 2010 00:26

Nu är jag hemma från syrran igen. Kusinerna kom hem:) eller 2 av dom, så jag och syrran såg en film med dom, det blev någon med Jack Black som jag inte kommer ihåg vad den heter ens..

Patrik va iallafall bussig och skjutsade hem mig :)

Nu ligger jag och gör någonting som bara puckon som jag kan göra... Jag ligger och ser skräck film själv som vanligt, Dark water går på femman. Hatar verkligen skräckfilmer med barn, så jävla vidrigt.. Men ändå kan jag inte slita mig för att det är spännande på samma gång :( Uhuu, mardrömmar välkommen tillbaka ! Höhööö..


Imorn blir det till att umgås med Syrran och mamma och även med kusinerna som har tagit sig hem ifrån uppsala :) Treevligt. Får se vad vi hittar på, nått gf blir det iallafall inte eftersom att jag måste umgås här hemma, sen packa all skit :(


Imorn är det näst sista natten i min sköna säng.. det är sorgligt faktiskt, väldigt sorligt :( Men kommer nog att få sova i en skön säng där borta med så det är nog ingen fara med det. 


Idag eller igår kanske man ska säga.. Var det 2 år sedan pappa dog :/ Låg och tänkte på detta förra natten när jag skulle sova, och hur kan tiden bara gå på så fort?! Man tror att när något sånt här har hänt så kan ju livet verkligen inte gå vidare, men det gör ju det, varelse man vill eller inte.. Det känns så konstigt, för två år sedan när vi hade fått detta hemska, overkliga besked så blev man nästan lite irriterad på att allting bara gick på som vanligt utanför sjukhuset, att folk går runt och skrattar och har roligt när vi nyss har förlorat vår älskade pappa. Men detta är bara ett tecken på att världen inte kommer att stanna upp även fast det känns som att den borde göra det. Man måste kämpa sig framåt..

Sorgen och saknaden gör så otroligt ont, att sakna någon som man så småningom kommer att träffa är en sak, men att sakna någon som man inte kommer att träffa igen gör mest ont... Stackars pappa :( Vi saknar dig här hemma. Det är ett tomrum som aldrig kommer att fyllas ut, du kommer alltid att fattas här hos oss.. Jag önskar bara att man kunde få vakna från den här mardrömen snart och att du bara kommer hem igen och att alla ska bli glada.

Är iallafall glad att jag/vi har fått dom här åren och att vi har fått haft världens bästa pappa under vår uppväxt, dt betyder allt. Om jag skulle få börja om mitt liv och välja hur det skulle bli, så skulle jag välja dig som min pappa även om det skulle betyda att du skulle försvinna alldeles för tidigt. För jag skulle aldrig byta ut dig mot någon annan i hela världen!!

Vi ses i nangiala världens bästa pappa   

  

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards