carolain

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Caroline Strindlund - 15 juli 2010 05:05

OKEJ, Hej allihopa! Tänker slänga in ett KORT inlägg nu, jag orkar verklgien inte skriva något mycket även fast jag egentligen har hur mkt som hellst att berätta för alla!!!

Den här veckan har varit hur bra som hellst och igårkväll var den STOOOORA kvällen, vi fick besöka NYC. Och ja, vad ska man säga? Det är en as fin stad, I love New York <3

Vi kom dit runt 7:30 pm och turen tog runt 3-4 timmar! När vi kom dit så var det rätt ljust ute men senare blev det allt mörkare och det var såååå fint :) Alla lampor och allting. Jag vill bara kliva ur bussen och gå runt och prata med folk och bara titta på alla människor.

Människorna är så himla trevliga här, det går inte att jämföra med sverige, vist folk är trevliga och hejar hemma med men här kan folk komma från ingenstans och bara börja prata med en, det är så himla roligt!! Igår så fick jag en pojkvän i stan, det var han som sålde varmkorv på time square ! Hahahah, han kallade mig för sweet sweden! Naaw, så mamma om du läser detta, I've found my prince!!!! :) (hahaha!!)

Skolan är väldigt jobbig, vi ställer klockan på 6 am och går ner och äter runt 6:40 am, sedan så kör den första lektionen igång 8 am. Och lektionerna är väldigt lååånga men ändå lite småroliga. Vi slutar sedan 5 pm så det är långa dagar detta, men bra sätt att lära känna alla. Idag gick vi igenom första hjälpen för barn, hlr och barns säkerhet osv.


Har fått många roliga kompisar här, de flesta är från Tyskland sen är vi bara 4 svenskar här. Men det gör inte så mycket för det hjälper bara mig att få bättre englska :)

Jag tänker inte lägga in några bilder från NYC ikväll för orkar helt enkelt inte föra över dom till datorn. Men kan iaf säga att jag har en as snygg bild på mig, min danska kompis och THE NAKED COWBOY!! Woop woooop!!!  AS KUL!!!


Kommer att skriva mer om den här veckan senare när jag har installerat mig i San francisco(förmodligen i helgen)! Hoppas att allting är bra med alla hemma!


Puss och kram och nyp i stjärten på er allihopa där hemma!! VI HÖRS OCH STÖRS!!! Imorgon väntar en lång dag med en flygning på 6:45 timmar, phuuh... Tur att jag har vänner den här gången på flyget :) BYE!!! <3


 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards