carolain

Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Caroline Strindlund - 8 juli 2010 01:23

Kommer alltid att vara min favorit film vad som än händer och sker, eller austin powers ligger jävligt tätt inpå.. Såg nyss bröllopsfotografen som också är rolig, mest bara för att "hon me fönen" (Gudrun) är så jävla grym... Kan inte ta henne seriöst i någon film, hon är även med i Wallander som en mördare har jag för mig, jag höll seriöst på att skratta ihjäl mig när människan skallar ner en annan person i filmen bara för att det är hon som gör de.. Hahaha, Gudrun är en tjej me klös i ;D hahah!

Nä fyfan va underbart med riktigt dålig humor, tack gud (eller nån) för denna underbara gåva.

"När man ligger i magen, då är det ju tyst.. Och när man dör, då är det nog förmodligen också tyst.. Men där imellan så är det bara ett enda oväsen och jag orkar inte med det nå mer"    

 

"Nykter? ja.. de ska jag fan görare.. Seriöst alltså, fan, aldrig mer droga..Vetu, jag tror att man kan komma vart man vill, bara man har en sån där...Vision."

"Vart vill du komma då?"

"Det är inte så jävla noga...skaffa bidrag kanske.. Fast det är ju svårt. Men de viktigaste är nog att man drömmer tror jag.. Vetu jag känner en kille, vet du vad han gör? Han stämplar. In i systemet och grejer, har haft hus och fru och sådär. Så ska jag också bli.. lyckligt"

Fan vad underbart.. Har nött denna film nu i typ 6 ¨år och den som blir less på denna film är inte vettig i hjärnan! Inte de inte de...


TJA HÄJ GODNATT

  

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards