carolain

Alla inlägg under april 2010

Av Caroline Strindlund - 24 april 2010 17:34

Ååå vilken rolig kväll det blev igår :) Mina vänner är sååå braaa!!!

Men trots detta så gick jag hema rätt tidigt bara för att jag kände mig så jääävulskt trött. Men det var bara skönt, gick hem och och gjorde mig varma mackor och slocknade i sängen :)


Idag har jag varit ute i solen hela dagen först hos farmor och farfar och sedan direkt till ljungvägen till syrran och mattias , härlig dag!


Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av lite musik och bara ha det bra. Sen blir det jobb kl 22 ikväll, kul!

Jag är faktiskt riktigt jävla underbart glad idag, undra varför? Igår var det ju lite tvärtom... Men det är ju det som är så underbart med mitt, man vet aldrig hur dagen kommer att bli eller vilket humör jag väljer att använda ;) Höhöö.. Nämen, man ska va go o glá så blir allt så bra :)

Baby put a smile on that face

Av Caroline Strindlund - 23 april 2010 15:54

50 dagars idag :) eller ja egentligen så är det ju 48 dagars, ännu bättre :)

Ikväll så blir det fest med klassen vilket förhoppningsvis ska bli roligt. Men känner mig inte sådär jätte taggad faktiskt, är förkyld som fan sen känner jag mig bara allmänt opepp. Sen kramm på de gör ju inte saken så mkt bättre, är så less på att gå ut i den här staden :/


Sen så verkar det ju ha hänt en till sak med som gör mig så jävulskt ledsen/förvirrad.. äh vet inte vad jag känner egentligen.. Men kan iallfall säga att jag ångrar att jag aldrig har berättat något för dig förut.. Men det är ju som vanligt när det gäller mig.. :'/ Det blir ju aldrig som man vill eller tänkt.. Aja nu verkar det ju som sagt vara för sent och det finns inget att göra åt.. Fan fan fan fan fan fan faan :((

 

 

MEN NU SKA JAG UT OCH HA EN ROLIG KVÄLL OCH GLÖMMA SÅNT HÄR SKIT!!! Ses ute alla glada :)) Nu öser vi på!

Av Caroline Strindlund - 23 april 2010 13:23

Du bara förstööööööööööööööööööör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!...

 

Av Caroline Strindlund - 22 april 2010 22:46

Dags att sova. Skriftliga nationella imorn på svenskan och man får INTE komma för sent sägs det.. Är as nervös för att jag ska försova mig eller sega på som vanligt och gå hemifrån alldeles för sent.. ska ju ändå sitta och skriva 5 timmar imorn, kul jul.. ajahhap godnatt goodnight 

Av Caroline Strindlund - 20 april 2010 22:11

Håller på att bli galen på mig själv, har prov imorn och började plugga för 2 timmar sen och nu har jag kommit av mig totalt igen. Varför gör jag såhär? Vet ju hur förbannad jag kommer att bli när det inte går bra imorn. Men, kan som tur är vara vaken lite längre ikväll eftersom att jag får sovis imorn bitti för att jag är sjuk från idrotten.. Måste verkligen få in detta i hjärnan nu!!!!

Naturkunskap i mitt hjeeerta!


Hade även mitt muntliga tal idag på svenskan och det gick bra vilket jag inte trode.. eller hoppas att de gick så bra som de kändes iaf :) Nästa delen, den skriftliga, kommer på fredag. FY fan på ren piss svenska va jävulskt...

POsitiv, positiv, posiiiiiiiiiiitiv...


Men bara cougar town tar slut nu så kan jag duscha och sedan dimpa ner i sängen och läsa i mina älskade böcker. Kanske även skriva några rader projektarbete.. he heee..

eller.. så beställer jag bara hem lite skor jag har hittat ;) har hittat FYRA converse som jag vill ha.. ska söka sponsor hos dom tror jag. Eller misshandla min ekonomi ännu en gång??! Nää.. de får jag fan inte göra..


Men men, sov gott and  gooodnight!

Av Caroline Strindlund - 19 april 2010 23:50

  


GOOOODNAAATT UNDERBART  SJUKA VÄRLD:)))


Av Caroline Strindlund - 18 april 2010 23:27

Har haft en liten tripp upp på vinden hemma hos therese (där vi bodde förut alltså), vi kikade på en massa leksaker och sånt skojj som va så jävulskt roligt.


Hittade bla ett blad i ett häfte som var en aning tragiskt som jag hade fått i skolan, de löd såhär:

- Något som gör dig arg: THERESE!!!

- Något som gör dig nervös: Pappa!


Hahah, låter fan inte som att jag hade det lätt förr, när jag tillomed väljer personer i min egen familj när jag egentligen ska välja NÅGOT som stör mig. Hahaha.. Kul var det. Stackars tesa :((


Hittade även en as rolig historia som kommer in imorn ;) Den måste så många som möjligt få se, min kreativitet är inget att skojja om ;)


Börjar även att tänka på skämmt som man alltid drog för syrran då man var liten och sen höll man på att skratta ihjäl sig efteråt:

Alla barnen höll för näsan utom Therese för det var hon som fes

Alla barnen dog av flodvågen utom Therese för det var hon som fes

Alla barnen höll för näsan utom Therese för det var hon som fes.

Ja.. kan ju faktiskt inte påstå att dom här skämten handlade så jättemkt om kreativitet utan kanske mer om en fruktansvärd brist på fantasi då alla skämt slutade på fes... Men kul varne :))


Det var ju som den här som var så inne ett tag: Men carro din lillskit. Jag: Men Stoooora luktar mycket värreee..


Samt: T: Vad glor du på?

C: En apa mittemot

T: Har du en spegel framför dig elleeeer?


Hittade även en till konstig sak i de där häftet:

Carolines favoritlek är: Tanter.


En lek som alltid gick hem hos mig och syrran.. Fan, man höll ju på att dö av skratt.. Haha, tur att humorn har utvecklats liiiite liiite ;)


Aja nu äre dags att sussilura :) Sov gott everyone.

(ps. var snäll att inte kopiera mina skämt ) ;) hahah!


Av Caroline Strindlund - 17 april 2010 23:37

HJÄLP MIG... Måste hitta en student klänning, blir galen snart... Mest för att de känns lite sissådär med en vit klänning. :( Vill inte ha en helvit utan hellst med någon detalj i någon annan färg.. hmm.. Aja, "de ordnar sig" ;) Ta ett djupt andetag och sök igen  imorn.. NÅN måste det ju finnas som duger.. Nämen, har sett ett par som jag kanske får lära mig tycka om lite mer :)


Mitt braa humör ska inte krossas av en sån här fjant grej för jag har haft världens bästa, konstigaste och mest spännande dan på läääänge/någonsin (?) :)


En miljon stenar har lyfts från mina axlar...

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards