carolain

Alla inlägg under juni 2010

Av Caroline Strindlund - 15 juni 2010 01:35

Jo...... Det är sant..... det är riktigt jävla sant... riktigt jävla ont gör det...

Har hållit mig från att se de 2 sista avsnitten av vampire diaries bara för att de började gå för långt med min besatthet.... Men idag åkte jag till malin och såg det och ja... Det gör ont.. .Det gör så jävla ont... Att se världshistoriens snyggaste, sexigaste och absolut den mest perfekta mannen på hela jorden gå oomkring INUTI tv:n där jag inte kan komma åt han :/ Det är så synd om Damon i serien.. HAN ÄR JU SNÄLLL... Han är heartbroken stackaarn :(( Piss stephan...

Och nu måste man vönta i en miljon år tills fortsättningen kör igång.... Pisss och röv och bajs... Säger bara: Jag är förälskad i Ian Somerhalder, och det säger jag med risk att låta som en fjortis. MEN TAR DEN FÖR LAGET!!


Nä nu ska jag svara på lite mejl.. Men kan inte sluta att fundera på vad som kommer hända härnäst i serien.. Måste sluta med serier ,dom tar upp för mkt plats av min tankevärksamhet.. Men det jag måste medge att det är ett liv som jag är beredd att leva, i seriernas värld ;) Hell yeah.

Men ja svara på mejl vare ja... Godnatt Damon xoxo!!

Av Caroline Strindlund - 14 juni 2010 15:23

Känner mig duktig :) Jag kom på igår när jag låg och tänkte på au pair året och gjorde mig själv nervös att jag kan ju fan inte baka något? Så då bestämde jag mig för att prova att baka en tigerkaka, och vips så gjorde jag det och nu står den i ugnen och väntar på att bli klar :) Hoppas den blir bra så att jag kan skryta för mamma sedan vad jag har gjort :) öhhö!


Nu ska jag vara lite mer duktig och dammsuga lite, börjar bli less på alla dammråttor som flyger omkring. Sedan så ska jag nog prata litegrann med familjen :) Och ikväll blir det fotbollsträning.


Har kommit på 2 grymt onödiga val jag gjorde den här sommaren..

1: Jag tog på mig sommarjobb, kommer bara kunna jobba 3 dagar.

2: Började spela fotboll med kramfors när jag bara kan vara med på max 3 matcher.. Hee hee!!


Men fotbollen är kul tidsfördriv tills vidare. Men nu ropar dammsugarn, tjaaaooo!

Av Caroline Strindlund - 13 juni 2010 21:55

Heeejjje!!

Har haft en bra kväll med min bästa veeen :) Jag och linnea beslöt oss för att dra oss ut för att röra på oss litegrann så vi for på flogsta och frös litegrann, men skönt var det med en simtur. Sedan for vi hem till mig och såg på en film, house bunny blev det, den är så jävla bra!! Sedan så bytte vi studentpresenter, va gööölli hon är :) Fick ett jättefint halsband av henne där det stod våra namn. Jag fick den så att jag inte skulle glömma henne när jag var i USA :) Gulliprupp!! Det är omööööjligt kan jag lova men fint var det :)

  

  Bäste veeen!!

Av Caroline Strindlund - 13 juni 2010 14:30

Heyy!!

Börjar inse mer och mer hur nära det är tills jag sticker, en månad är ju faktiskt ingenting, man har ju sett hur snabbt den här sista månaden har gått. Kommer sakna alla så otroligt mycket. Men just nu så känner jag mig bara nervös och förväntansfull, tänk om barnen inte ens tycker om mig ? :s Äsh, det får man vell anta att dom inte gör, annars kan min vistelse bli en aning jobbig. Men familjen verkar jättegullig som sagt så just nu så könner jag mig nog ändå mest förväntansfull :) Men är även stressad över allt som ska fixas nu innan, jag måste ju hinna till amerikanska ambassaden med.. Sen måste jag ringa till jobbet och meddela att jagi nte kan jobba där något mer, hoppas att det är okej... Aja, mkt tankar iallafall, det känns så himla stort att bara lämna allt i ett år men samtidigt är detta min dröm sedan länge så jag tänker itne ångra mitt beslut!!!


Men iallafall, idag så har jag än en gång sovit alldeles för länge.. Det här måste jag ordna upp, får ju ingenting gjort. Måste även fixa allt inför resan, måste bestämma vad jag ska ha för dator med mig.. Den jag skriver på nu känns alldeles för stor och tung.. Men det ordnar sig.

Jag och Linnéa ska iallafall åka och ta en simtur senare idag :) Det behövs verkligen, måste börja röra på mig ordentligt nu.. Blir så less på mig själv när jag är såhär lat!! Men jag ska fixa det... snart...


Take care allihopa :) /C

?

Av Caroline Strindlund - 12 juni 2010 23:57

Fattar fan ingenting....

Av Caroline Strindlund - 12 juni 2010 19:07

Hoola :)

Just nu ligger jag och funderar över när jag ska komma i fas. Dom här veckorna har gjort så att jag har total vänt på dygnet, idag sov jag till 13:30, jävligt ovärt. Men det gjorde inte så himla mkt eftersom att det har varit ett riktigt jävla pissväder idag. Som tur så finns det gott om fotboll att titta på nu, VM <3 Känner mig taggad till matchen ikväll, england - usa, ska bli kul. Argentina-negeria idag va inte så tokigt heller, Messi vilken lirare.


Fick även lite student bilder idag som jag tittar igenom, fan va skönt det känns att ha det här bortgjort. Men skulle gärna vilja ha den underbara dagen tillnaka, den var verkligen perfekt :) Och jag blev så glad av allt uppvaktande från släkten :) Ja det var helt enkelt en jättefin dag.

 

Jag fick iallafall världens finaste tårta med en bild på mig i indianutstyrseln och pjamasen;)

  

Mkt fin tårta :) TACK ALLIHOPA

Av Caroline Strindlund - 11 juni 2010 20:54

Hey dudes!

Har en grym slappar dag. Orkar inte lyfta ett lillfinger. Studenten har minst sagt tagit kål på mig och min stackars kropp. Har legat i sängen as länge och sovit.. Skönt men nu mår jag illa som fan.. Mår alltid illa när jag vaknar då jag har sovit mitt på dan konstigt nog.


Jag är faktiskt för övrigt ganska nervös.. Jag åker ju till USA snart. Första gången jag flyttar hemifrån och det var egentligen inte menat att det skulle bli såhär tidigt.. Men nu blev det så. Hur ska man hinna säga hej då till alla som?! Det äör de som är jobbigt. Men är säker på att jag kommer att trivas utmärkt i San Fransisco :) Lär hända en del där. Åååå pirr i magen!!!


Nu ska jag återgå till tv:n.. Sen ska jag också fundera över lite saker från gårdagen.. Men men, nu äre bäst man kilar!

Adjöö



Av Caroline Strindlund - 11 juni 2010 15:41

Hade världens bästa studentdag igår :) Vi gick när andra åkte flak, så jävla roligt !!! Sen var det så bra med min fina släkt med, och kvällen blev också minst sagt bra :)


Och det bara fortsätter och fortsätter med bra beked...

Idag ringde familjen som jag tycker om och hon sa till mig att hon vill att jag ska bli deras nästa au pair och självklart sa jag JAAAAA utan tvekan för dom verkar hur bra som hellst. Även fast vi har pratat så lite så känns det ändå jättebra. Vi har itne ens pratat över skype än ;P Har bara gjort de med barnen och deras nuvarande och föredetta au pair. Får ta ett möte med föräldrarna på måndag :)


Det är egentligen helt sjukt sorgligt om man tänker efter... EN MÅNAD!!! Tänk alla som jag måste hinna säga hej då till och alla tårar som kommer att falla :( Kan inte mina kompísar följa meed ? ?? Men man får hålla kontakten så bra det bara går. känns så overkligt detta, nervöst men samtidigt jättebra och spännande! Jag lämnar inte bara kramfors utan även landet. SHÖT!!! Jag är glad över beslutet iaf, det kommer nog bli så bra :)


Pööössss!!!

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards