carolain

Alla inlägg under juli 2010

Av Caroline Strindlund - 24 juli 2010 04:03

Caroline PROPPMÄTT Strindlund säger hej!

Är så fruktansvärt mätt nu... Uuuhuuu, åt tacos idag och drog i mig 25 stycken eftersom att jag var så sjukt hungrig, sedan var jag "tvungen" att smaka en bit av barnens pizza med.. Sen var jag "tvungen" att ta en bit banana bread, sedan åt jag en persika... VARFÖR?? Jag var ju mätt efter tacosen, var det inte dags att sluta då???!!!


Nä... Allt är för gott helt enkelt, men nu skyller jag på att jag måste smaka allting eftersom att jag inte har ätit dessa saker förut . På måndag blir det ändring kan jag allt lova, imorn ska jag nog ta mig en springtur med. Nu jävlar äre skärpning carro!!


Men men idag var det ju Jelly Belly factory som gällde. Anna följde med sen hennes och marias kompisar. Vi skulle iallafall gå in på en rundtur där man fick se hur dom tillverkade godiset, fick köa i en timme till att börja med sedan fick barnen köpa lite saker. Jag personligen tycker inte alls om jelly belly beans, dom smakar skummt!! Men det var iallafall en mycket rolig dag :)


Imorgon ska vi till Berkeley på en "lekplats" typ som heter adventure playground, ska bli jättekul det.

  Bild från idag :)

Nu är det bedtime för Carlin också gosse!! Men vet inte om det kommer att gå att sova med denna mage, är som sagt mätt som ett AS!!! Uhhhu..Känns som att jag har svalt en häst..

Aja, gooodnight :) PUSS

Av Caroline Strindlund - 23 juli 2010 18:00

Drar in ett kort inlägg..

Blev väckt av en av flickorna kl 06:50 denna ljuvliga morgon, hahah! Dom är uppspelta för att vi ska till jelly belly factory, en fabrik som gör ett godis som ungarna tydligen älskar. Ska bli roligt :)

Denna helg är jag och Maria ensam med barnen eftersom att deras föräldrar är på en resa så vi hittar på lite saker. På söndag är min första dag ensam, lite nervis men det ska nog gå alla tiders :) Kommer att ta ett tag innan jag kommer in i detta, och innan barnen har vant sig vid att det är en ny aupair i huset. Men jag trivs här som jag har sagt idag och denna morgon skiner solen så känner på mig att detta kommer att bli en brabra dag!

Har även räknat ut att jag kommer att bli fet i detta land om jag fortsätter vara lat, ALLTING HÄR ÄR SÅ UNDERBART GOTT OCH ONYTTIGT...Jag lider verkligen, det vattnas i munnen när man går i affärerna.. Men tänker lägga upp ett tränings schema nästa vecka då jag har tid att träna på kvällarna, och som jag SKA FÖLJA! Det är verkligen ett måste, bryter jag detta så kommer jag nog att behöve boka 2 flygstolar hem nästa år för att få plats.


Nu ska jag avsluta detta och se vad som händer, hoppas att eran dag blir awesome! Jag ska se om det kommer in någon bild eller två ikväll :) Får se hur hängiga mina ögon känner sig på en skala...


PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ


 

Av Caroline Strindlund - 23 juli 2010 00:06

HeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeY!!


Har inte haft så mkt tid att skriva här eftersom att jag har varit alldeles för trött på kvällarna för att ens orka öppna dotan, olikt mig jag vet. Men jag är en helt ny Caroline nu med en rutin och jag gillar det. Förutom tröttheten.


Men  men, idag så har vi också varit i poolen ett par timmar med barnen eftersom att dom har som simlektioner varje  dag, helt sjukt jag skulle aldrig orka det varje dag hela sommarn, man blir imponerad. haha!


Nu ska vi snart skjutsa barnen på golf lektion och sedan så drar vi iväg till ett ställe som tydligen bara säljer saker i storpack, man måste vara medlem för att handla där sägs det. Ska bli roligt!! Sen ikväll så ska jag skypa med mami :) Ska bli kul att höra rösten på na!


Förlåt att jag är osocial med vissa men jag skyller allting på min trötthet, den suger musten ur mig. Och igårkväll var vi i Berkely och gick runt i några affärer, köpte mina två första klädesplagg här, en kjol och en tröja. BRA! Sedan så bakade vi banana bread, as gott!!!! Hade aldrig smakat det förut men mums!!


Imorgon så ska vi på ett ställe som heter jelly belly factory, det är ett ställe som gör godis som ungarna älskar! haha, det ska bli roligt! :)


Skriver mer i helgen ! Heeej dåååå!! Take care <3


 

Av Caroline Strindlund - 20 juli 2010 05:10

Hejsan!

Gissa om jag är trött??? Snacka om att mitt leverne redan har förändrats till det motsatta... Är döds trött runt 8 på kvällarna och då måste jag verkligen sova, det är helt sjukt , vad har hänt?? Det som har hänt är nog att jag faktiskt kliver upp på mornarna och gör någonting! Så det är ju positivt.


Idag så var det swimteam som gällde vilket är väldigt skönt eftersom att man då får vara vid poolen ett bra tag. Vi packade uhop lite lunch och sedan stack vi iväg.


Jag känner mig jättebekväm nu med körningen, det enda som är supersvårt är att ma ninte kan vägen någonstans, men det kommer ju så småningom att lösa sig :) Sen så är det vissa lagar och regler som man måste vänja sig vid nör man kör och tillomed när man inte kör :P hahah!

Men jag har iaf haft en bra dag här i Orinda och jag kommer förmodligen få många fler. Men nu vill jag inte tänka på det för nu är jag TRÖTTT!!!

Imorgon kommer barnens farmor och farfar från napa och hälsar på, det ska bli roligt att träffa dom :)


Men ja.. det enda jag kan tänka på nu är på hur jag ska kunna hålla ögonen öppen... Jag har sagt det en miljon gånger och jag kommer att säga det igen JAG ÄR TRÖTT!!!


Let's do some sleeping!

Puss och godnatt allihopa :)

 

Av Caroline Strindlund - 19 juli 2010 05:55

Hey yaaa!!

Har nyss kommit hem från en MKT god middag med min värdfamilj, åå va gott det vaar!! Det blev pizza för min del, yummie!!


Tänkte bara slänga in nån bild från NYC eftersom att jag nu äntligen har tillgång till min egen dator :) Yes!! Är inte på något skrivarhumör, är så trööött!!


  Någon som tycker att det här fiket verkar bekant??!!!!   Oh yea, the naked cowboy!


Godnatti natti!!


 

Av Caroline Strindlund - 18 juli 2010 22:56

Hellooo folks!!

Kom nyss hem fran poolen, gud sa varmt det ar har, det ar as skont. Sa idag har man fatt lite farg :) Awesome! Har kort bil alldeles ensam idag med, kanner mig stolt.Det ar ju saaa mycket enklare att kora bil med en automat vaxlad, sen sa ar det mycket enklare att kora har eftersom att skyltarna har ar sa mycket tydligare an hemma, har star det iaf pa skyltarna vad man inte far gora. Inte lika invecklat som hemma med en massa tecken..


Detta har varit en jattebra och lugn helg, igar var det movie night har hemma och det var trevlarns! Det ar sa roligt att traffa sa manga nya manniskor! :) Imorgon har jag dessutom varit har i en vecka, kanns som att jag har varit har mycket langre eftersom att jag har hunnit gora sa mycket dom har dagarna jag har haft i USA, om man far se sa har mycket pa en vecka sa kan jag ju nastan tanka mig hur mkt man kommer att fa se under ett helt ar :) Jag trivs jattebra har, naturen ar hur fin som hellst och det finns jattemycket att gora har och det kanns superbra!! Alla ar sa himla trevliga har, kommer nog att fa vanner for livet har :)


Nu pa eftermiddan sa kommer familjen hem fran Tahoe, kul :) Sa vi ska ga ut och ata nagonstans har jag fatt information om, mums med maaat!!!


Ikvall kommer jag nog att kunna ladda upp lite bilder har och pa facebook for att da kan jag fa hjalp med att ansluta min dota till internet!!! Lovely! Da kan jag vara lite mer social med fejjan.


Men jag har det iallafall hur bra som hellst har! Det ar tur att familjens nuvarande au pair ar har och hjalper mig och visa mig runt osv, jattebra!!

Min vardmamma ringde for ett tag sedan och foreslog mig att ta en tur till ett fint stalle har nagonstans som Maria visade mig i fredags. Fick en vagbeskrivning av vardmamman men... Jag tror nog inte att jag vill forsoka mig pa detta utan gps.. Hahah.. Vi vill vell inte ha en borttappad Carro i ett alldeles for stort land ?! hohoo!!


Nu ska jag nog gora mig nagonting att ata sedan ga ut och satta mig pa uteplatsen och efter de ta mig en dusch :)

Tjejerna sa foresten att jag har en brittisk dialekt.. hoppas att det forsvinner, har inte tankt pa det ! hahah!! Men tydligen sa hade dom det ocksa nar dom kom hit sa har jag tur sa forsvinner det!! Det ar ju det vi lar oss i skolan for fasn!!!


Men men, nu ska jag gora det jag sa tidigare och sedan invanta la familia!

Gooodbajs!!


 


Av Caroline Strindlund - 17 juli 2010 20:03

Hejsan allihopa!

Sitter i köket och ska just till att dra i mig lite frukost, antar att det är kvällsfika som gäler hemma :)

Vaknade av mig själv hur pigg som hellst kl 8 imorse men somnade som tur var om till kl 10!

Idag vet jag inte vad som står på schemat men kanske vi ska till target men jag vet inte ännu. Vet inte ens vad det är för ställe så det ska bli kul att se :)

Igår så åt jag för övrigt väääärldens godate smoothie, det var på ett ställe i Lafayette, svingott säger jag bara :)

Igårkväll fick jag träffa lite nya människor, Maria bjöd över några vänner till henne så det blev lite kortspel och film! Roligt att träffa nytt folk :)

Ikväll så tror jag att det okså blir filmis men vi får la se , nu ska jag göra mig en skål fil och flingor och se klart min film innan jag hoppar in i duschen.


Ps: I love this place!! :)


Puss och kram, jag hoppas att allting är bra där hemma! Bilder kommer som sagt upp när jag har min egen dator.

Hoppas även att syrran får en asbra resa i grekland i veckan, skriver även grattis i efterskott eftersom att hon fyllde år o torsdags :) fast... har redan sagt de till henne men men, man kan inte säga grattis för mkt ;) haha! Byyye!

Take caaaare !!! <3

  

Av Caroline Strindlund - 16 juli 2010 23:09

Hiiiiii!!!! :)

Nu är det första dagen i San Francisco, Orinda. Och idag så har vi bara åkt runt och kollat runt vart skolan ör osv. Det känns jättebra och det är så otroligt fint här :) SÅÅÅÅ mycket finare här än vad det var runt omkring NY trakterna.. Här är det så otroligt fin natur och allt :) I LOVE IT!


Men nu måste jag vila.. Orkar verkligen inte vara vaken längre. Behöver sömn NU !!

Aja, allt är som sagt bra och familjen är jättesnäll :) Kommer att kännas så bra när den här tröttheten försvinner och det!!


Ps: känner verkligen inte för att åka hem när jag läser allas status på fejjan om att det är kallt och regnigt ;)

Take Care

  

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards