carolain

Alla inlägg under december 2010

Av Caroline Strindlund - 22 december 2010 05:39

Heeejsan :)

Jag har det så fruktansvärt bra nu så det går inte att beskriva. Jag minnst sagt behöver detta året efter dom 4 sista skitåren.. Känns så skönt att äntligen göra något som faktiskt gör mig glad :)

Är glad att min värdfamilj låter mig följa med på så mycket och på att jag får vara med överallt, så roligt. Dom får mig verkligen att känna mig som en i familjen :)


Idag så skjutsade jag barnen till skidbacken som vanligt 7:30! När vi kom dit så gick vi till deras skåp och hämtade ut skidorna och sedan gick jag med dom till deras skidledare. Efter att jag såg barnen åka upp för korgliftarna så tog jag bilen hem och städade upp lite efter frullen och sedan drog jag och min värdmamma tillbaka till skidbacken igen när det var dags för barnens lunch. När dom efter lunchen begav sig ut igen så drog jag och min värdmamma också på oss pjäxorna och skidorna och drog iväg upp i liften. Snacka om att hon drog iväg med mig ÖVERALLT. Hahah! Det var riktigt roligt, och det var så kul när hon kunde visa mig runt i alla en miljon backarna som fanns som jag inte hade lagt märke till än, fick inte uppfattningen om att det var så stort när jag åkte ensam.


Pudersnö öööverallt ! Hon drog iväg med mig till en backe som heter "god our fader" och den var inte att leka med kan jag lova, dödsbrant och aaas mkt puder :) Jäävligt roligt för man behövde inte vara rädd att ramla för man landade ju mjukt ;) hahah!(ramlade för övrigt 2 gånger i den backen..) Det var verkligen världens hardcore skidåkning, våra ben gjorde så sjukt ont så det var galet! Mina lår krampade som satan där på slutet. Var grymt slut!!! Man fick verkligen jobba sig nerför backarna pga att det är så sjukt jävla mycket snö och det är inte på många ställen det är så jättebra pistat! KUL som fasn!


Efter det åkte vi iallafall hem och jag hjälpte barnen med dusching, kläder och hår fixning(DET ÄR NOGA) medans min värdmamma åkte iväg för att uträtta några ärenden nere i Truckee! Efter det for vi till ett ställe som heter village pizza och käkade, jag åt en ceasar sallad som var aaas god, min värdmamma beställde in köttbulle pizza som jag smakade lite av också för den delen och barnen tog en cheese pizza. Alla mätta och belåtna!


Nu sitter jag här i min sköna säng, skönare än den i Orinda faktiskt! Eller.. vet inte riktigt om den är så skön men jävligt nära. Ska börja att packa ihop mina saker nu så att jag är klar för imorgon eftermiddag då vi ska åka hem för att sedan åka hem till min värdmammas vänner(familjen där min kompis elin är au pair) och ha lite julmys, vi ska se på Ensam hemma i deras bio med ongarna, mysipys!


Nu ska jag packa ihop mitt pick och pack och läsa Peolpe magasine innan jag ska återgå till drömmandet!


Hoppas alla där hemma har en lika bra julvecka som jag har :)

Kramar från carlin

 

Av Caroline Strindlund - 21 december 2010 06:30

DETTA INLÄGG FÅR ICKE LÄSAS AV MINA SLÄKTINGAR, KOMPISAR OCH ALLA ÖVRIGA SOM VILL HA HEM MIG(Förhoppningsvis)


MEN jag har funderat jättelänge att komma tillbaka till USA 2012 om ingenting annat dyker upp. Så vad vill jag göra? jo, jag vill åka tillbaka och studera Hotel och turism i Miami. Utbildningen är 9 månader lång och väldigt bra att ha med sig. Det ser jättebra ut verkligen. Diplomet man får efter kan hjälpa till hur mycket som hellst till att få jobb i framtiden.

 

Det är än så länge bara någonting jag funderar på om det som sagt inte dyker upp någonting annat. Vill inte komma hem till kramfors och sedan återgå till att göra något bajs som jag blir halvt deprimerad utav. Kollar på utbildnignar för fullt, har hittat några i sverige som jag gillar men ingen som jag vill gå direkt och ingen som har någonting som jag vill bli(inte för att jag vet själv vad jag vill bli).. Det enda jag vet att jag vill göra är att jobba med människor. Sen kan jag inte sätta fingret på VAD jag vill göra. Ena dagen vill jag bli polis, andra dagen vill jag jobba utomlands inom turism, tredje dagen vill jag jobba inom idrott.


Fuck this. vill inte bli vuxen och bestämma vad jag ska göra rästen av livet :( Känns så... trist.. Jag vill ut och utforska världen :) Därför  jag känner att jag vill plugga i miami för att få en jättebra utbildning samtidigt som jag är kvar här i staterna för att utforska lite mera. Ett år räcker fan inte!!!


Ajja, den som lever får se! au pair livet kommer jag nog vara mätt på efter ett år, det är säkert. Fast att det kommer att bli så sjukt sorgligt att lämna familjen som har blivit som en andra familj :/ Igår när vi var i skidbacken så sa tjejerna "vi kan säga till alla att du är våran storasyster".. Så himla gulligt :) Dom är verkligen som småsyskon med eftersom att man ibland bara vill slänga ut dom i en snödriva men samtidigt så tycker man om dom så sjukt mycket. Kommer att bli många besök till Orinda i framtiden :)


Nog framtids snack NU är klockan halv 10 och jag MÅSTE sova NU så att jag har ork i kroppen för massa skidåkning imorgon !!! Sov gott och vakna torrt!

 


Av Caroline Strindlund - 21 december 2010 03:42

Vaknade 6:00 am

klev upp 6:30

åkte med ungarna till skidbacken 7:30

åkte skidor från 9:00am -3:00pm..

Kom hem 4:00 pm..


Klockan är nu 6:30 pm och jag är trött.. som fan..

Ska prova ett par nya skidor och pjucks när min värdmamma kommer hem för att hon ville att jag skulle åka på andra som är lite mer "advanced" som hon sa.. Eller nya är dom inte, det är dom hon åker på nu tror jag , men dom är jättemkt bättre än dom jag åker på nu iaf :)

Har bestämt mig att jag ska hänka på upp hit till tahoe typ 1-2 ggr i månaden, dom kommer att vara här varje helg så jag får följa med upp då jag känner för det :) sneeellt!


Aja , idag så var vädret mycket mer skidvänligt, det kräksnöade verkligen men det var inte storm idag iallafall + att det regnade inte. Det var pudersnö, skoent.  Det är så himla mysigt här uppe, önskade att jag hade några kompisar här dock. men men, har ju dom jag har i Orinda och det är ju trots allt där jag är jämt.


Nu kommer hon hem :)

Godnatttt t

Av Caroline Strindlund - 20 december 2010 06:16

Update från ett stormigt tahoe! BLÄ vilket bajsväder.. fy faaaan....

Vi gav oss ut 7:30 imorse, världens storm.. snöklumparna bara dunsade mot biltaket då dom blåste ner ifrån träden.. Och inte nog med det, när vi kom till skidbacken så var det 1 000 saker att göra, 1 fixa skåp, 2 klä på 3 virriga barn, 3 få ut dom 3 virriga barnen till deras skid instruktörer.. Det låter lite men det kändes just då som att det var hur mkt som hellst. När jag och min värdmamma åkte upp för liften så förvandlades den redan vidriga blötsnön till regn.. kul, dyngblöta och kalla åkte vi ner och satte oss i liftstugan, alla gjorde samma sak. Dom stängde ner liftarna vid 2 tiden för det gick inte att åka. Man såg för det första ingenting och för det andra kom det ner så bajsmkt snö som gjorde ont i ansiktet av all vind. Aja, hem kom vi iallafall helskinnade. Skönt att jag inte behövde göra allt detta ensam !! Imorgon så bär det iväg ut till backen igen för att barnen ska på ski team igen, så ut ska vi kl 7:30 på morgonen igen sedan ska jag köra dom till backen och hänga där tills att dom har slutat :) Känns lite småjobbigt nu eftersom att vädret är som det är, jobbigt. Det ser verkligen ut som snöstormen i Emil i lönneberga då han ska rädda Alfred från blodförgiftningen :D haha! Gälet.


Det ska bli skönt att komma hem igen på onsdag verkligen för att göra klart inför julen :)


Nu innan jag ska sova så måste jag bara berätta om min dröm som jag hade förra natten!

Den låter så sjukt töntig nu när jag tänker på den men fy fan va läskigt det var..

Drömde att jag var på hawaii (kommer inte ihåg med vem) sen bode vi på en jätteliten ö, den var as liten. Sedan bredvid en bit längre bort fanns det en till ö och allting var jättebra. Sen var vi ute och åkte båt en dag nära den andra ön också blir det världens explosion uppe på berget på ön, men det händer inget mer, sen när vi slappnar av så börjar det komma as mkt lava ut och stenare flyger i luften och landar i vattnet runt omkring vår båt. Folk som är på den lilla ön försöker att springa ifrån allting men alla bara dör :s

Så då åker vi tillbaka mot den andra ön där det är säkert men då händer det samma sak där och vi är fast. Sen är det massor med explosioner och stora stenar flyger så jag dyker ner i vattnet(av nån andledning) och blir träffad av en stor sten rakt i ryggen som är påväg att dra mig ner.. AAAS LÄSKIGT!! Sedan dör jag nästan  och sen vaknar jag upp i sverige hemma på ljungvägen.  Vi sitter och pratar om allting som har hänt och alla är ledsna, sen får jag ett brev ifrån min värdmamma om att jag har brutit au pair reglerna eftersom jag åkt hem utan att säga till, bredvid är det en tjock bunt med papper som det står AVTALSPAPPER på med stora bokstäver,hahahaha.Sen sa jag till mamma och therese; jahapp.. jag antar att jag måste åka tillbaka då.. hahaha! så sjukt kul nu när jag tänker på det. varför drömma om en vulkan, vi pratade inte direkt om nån vulkan igår.. ajja, as konstigt iallafall. Var verkligen en panik dröm iallafall som enbart framstår som as töntig nu i efterhand.. pärsk , önskar någon var där för att se vilken hardcore dröm det var. Kändes verkligen som att jag var där och att allt var på riktigt, men som sagt, man är vell viking, finns ingen vulkan i världen som kan döda mig inte ;)


Godnight goodnight! Inatt ska jag drömma om my little ponnys och regnbågar :)


 


Av Caroline Strindlund - 19 december 2010 06:01

Har en underbar helg i Tahoe :) Jättemycket snö precis som förra gången och det är så himla luuuugnt och skönt!! Har varit så sjukt trött idag så det är helt gälet, klev upp 7 imorse eftersom att barnen skulle börja ski-team den här morgonen kl 9. Men när vi körde mot skidbacken så blev det plötsligt VÄRLDENS kö... Lite jobbigt eftersom att det bara var 20 min kvar tills att lektionen började. Vi vevade ner rutan och hörde världens smällar.. Då fick vi veta att dom gjorde sprängningar för att undvika laviner.. Det var bara att vända tillbaka hem igen.

Det har varit lite för varmt här, och när vi åker nerför berget nermot byn så  börjar det regna. Men uppe hos oss snöar det som tur är :) Perfekt snögubbe snö ! :D Vi byggde en jättefin snögubbe idag jag och barnen som stod och tittade in genom fönstret, haha. Tror nog att det än en gång var jag som hade roligast :) haha!


Imorgon bär det iväg tidigt till skidbacken igen... vi ska försöka lämna huset 7:30 am.. fy fan vad jag önskar att jag kunde sova ut!!!! Bara en vecka kvar nu och sen får jag sova :)

Älskar att vara här uppe, så mysigt. Älskar snön och allting så mkt :) barnen är oftast på bra humör med pga att dom också älskar att vara här uppe . På torsdag åker vi hem igen, sen på kvällen tror jag att vi ska till en annan familj och se på film och på torsdag ska vi in till san francisco och se the nutcracker, tydligen en as stor grej här , och vi ska sitta längst fram :D hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Fredag den 24, då det är jul för er där hemma då ska jag och min värdfamilj först till kyrkan på kvällen och sedan ska vi hem till några bekanta till dom och äta mat :)

På lördag morgon öppnar vi julklapparna(LÄNGTAS) och sedan åker vi till Napa för att äta lite middag där med :) Sedan drar familjen hit upp till Tahoe och jag är LEDIG!!!!!!!!!!! Woooooooooooooooooho :D

Så ser min jul ut, bryr mig inte så mycket om den just nu när jag är här... Förutom att  jag tycker att det är sjukt mysigt med allt juligt här!! Längtas mest till nyår!!!!!!!!!


Nu är det dags att stänga mina två blå och drömma om nått bra tills att jag vaknar imorgon och drar till skidbacken :)


 

Av Caroline Strindlund - 17 december 2010 18:02

Idag så åker jag och familjen upp till Tahoe igen, ska bli så mysigt med massa snö igen :) Vi ska åka skidor ända tills på onsdag! Längtas redan!!

Barnen har skidskola så medans dom är på skidskolan så ska jag åka skidor själv och få lite ensam tid :) Älskar verkligen att jag får tillgång till riktig vinter samtidigt som jag älskar årstiden här nu. Många hatar vädret som är här nu men jag älskar det!!! Såå mysigt med alla färger ute, det är som en jääättelång höst :) Helt underbart, tycker om regn också så det gör mig inte så mkt när det kommer regn heller :) Tyckte mer att det var lite jobbigt från början när jag kom hit, det var så sjukt hett här dom 3 första månaderna, regnade inte en gång och vädret var alltid detsamma. Man uppskattar det till slut inte, man gick ut med risk att förvandlas till ett russin...


Ajja nog om vädersnack, nu ska jag gå och göra lite tvätt och sedan packa min och barnens väskor :) Föresten, ungarna har pjamas dag på skolan så idag så gick dom på skolan med sina pjamasar(skriver man pjamasar när det är flera??? Ser jäävligt kostigt ut..) vilket var roligt det med ;P Idag får dom jullov så då äre festligheter på skolan!


En vecka kvar nu tills att jag får MITT jullov, ska vara ledig fram tills 3;e januari, göööööööttt!!! LA here I cooome!!! Först ska jag vara ensam hemma i 4 dagar, fan va skönt. och FAN VAD JAG SKA SOVA!!!!!! HAHAHAA!!!


Heeeej dååååå!!!!!

 

Av Caroline Strindlund - 15 december 2010 07:00

Hejsan hoppsan :)

Jag är så trött och klockan är mycket så ska försöka att göra ett kort men innehållsrikt inlägg... Har märkt en sak som har blivit värre än förut innan jag kom hit MYCKET värre, och det är att jag har blivit så jävla dålig på att stava :s vet fan inte vad det beror på.. Nog för att det blir fel när man pratar ibland men när man skriver? ajja.. That's life!


DAGENS GLÄDJE ÄR:

1. Öppnade ett paket från mamma och syster och ut ramlade ett kort på mig, Tesa och pappa! Tårarna var nära :')

2. Dom har släppt biljetterna till U2!! Dom spelar i Oakland den 7;e Juni, en månad innan jag åker hem!! FAN, vilket bra avslut det skulle vara på detta år :)


Dagens muntra sida:

1. Julen tar fram jobbiga minnen..

2. Jag fick reda på att jag jobbar kväll imorgon och jag är inte klar med julklapparna :s ujujujuj!!!!


Inte sådär jättemycket på den negativa fronten, mycket känns negativt men det är bara för att jag är trött och slut. Efter nyår blir det en ny start :)


I helgen så jobbade jag med josefine i lördags några timmar, tog hand om 7 ungar för att min värdmamma hde en stor fest här hemma med typ 40 pers. Vi tog ungarna på bio och sedan slutade vi :) Efter det kom Jannice hit och då drog vi till Lafayette för att käka middag på chow's :) Göött!!


Söndag var en as mysig dag :) Jag och josefine var inne i Frisco i typ 8 timmar, myse pys. Vi hoppade av en station längre bort än vad vi brukar och tog sedan en prommenad ner till Union square. As härlig prommenad som startade uppe vid fina city hall :)  

Dagen resulterade iallafall i sjukt mycket shopping.. Åhå.. Har inte mycket kläder här alls eftersom att jag inte tog med mig så mycket hemifråån därför kände jag att det var dags att ta tag i saken nu medans jag HADE pengar. haha ;) Är som sagt inte på den här resan för att spara pengar ;D ska inte ha en dollar kvar när jag kommer hem sådeså ;) ska ha ett ego år där jag bara ska tänka på mig själv och unna mig det jag vill :)

Men men, bort med ego snacket och tillbaks till det andra...

Efter söndagen så har veckan bara bestått utav jobb jobb och lite mer jobb.. Är trött på att jobba nu vill ha mitt lilla jullov nu i LA !!! :D

Har iaf handlat mina värdföräldrars julklapp ikväll så nu är äntligen det gjort :) önskar att jag kunde skicka hem en massa klappar men det är alldeles för dyrt :/

 

Mysiga union square i underbara älskade san francisco :))) (ps lägg märke till min fina utväxt)


 

Av Caroline Strindlund - 12 december 2010 09:36

Tänkte lägga upp lite bildeer från igårkväll nu som jag snodde utav min vän Madde med gott samvete :D haha!!

Jag, Josefine och Elin :)  

 

Madeleine, Elin och jag!


Fan vilken härlig fredagskväll det var :)


Idag så jobbade jag tillsamans med Josefine för min värdmamma hade ordnat brakfest här hemma. Så jossan var snäll och hjälpte mig ta hand om 7 ungar, vi åkte till Emeryville och såg på bio. Sköna jobbtimmar.. När filmen var slut så körde vi hem sen slutade vi. Då ringde Jannice så vi drog till Lafayette och käkade en sallad på Chow's :) AS GOTT!!

När jag vaknade imorse så åkte jag och plockade upp Madeleine i Orinda sedan åkte vi till gymet där det väntade bodypump. Mina armar var DÖDA!! Men det var minst sagt skönt :)

Ska försöka vakna i tid imorgon med så att jag kan åka in till gymet igen, allt för att bli av med mina USA kilon.. Hua!! INTE kul detta alltså!! Men bryr mig inte så värst mkt, är här detta året för att njuuuta :) Men jag måååste komma i form!!! Så skönt att få upp lite kondition med ! :) + det är KUL!!!! ska återgå till mitt gamla lite mer hurtiga jag!


Ajja, nu äre bedtime för imorgon så ska vi in till san francisco :) Mysigt, jättejuligt där nu :) iiiiiih!!!


KRAM

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards