carolain

Alla inlägg under december 2010

Av Caroline Strindlund - 11 december 2010 09:31

Heejsan :)

Kom nyss hem från en AS MYSIG kväll hemma hos Elin med jossan, Madeleine och Elin själv såklart!

Vi satt i hennes poolhus och surrade lite sedan så gick vi ut och badade hot tub och hade det aaas gött :D Perfekt kväll! Det behövdes verkligen efter allt jobb och slit :) Skönt med fredag verkligen!


Imorgon så börjar jag och jobbar kl 1 och då ska Josefine hjälpa mig att jobba eftersom att jag har lovat att vara barnvakt till 7 ungar.. Hehe :D Kan bli roligt. Vi ska bara gå på bio och sånt går ju bara bra :)


Idag så hade jag en lugn dag, började som vanligt att jobba 6:45 am sedan skjutsade jag ungarna till skolan kl 8. Efter det så skulle jag hem och städa upp efter frullen och städa upp ungarnas rum men då var städarna där när jag kom hem så då fick dom ta tag i det :) Skönt! Åkte då iväg till gymet i 2 timmar!! Så skönt att äntligen vara tillbaka där efter nästan 2 veckors uppehåll. :)

Efter det åkte jag hem och gjorde lite tvätt och sen hämtade jag ungarna kl 3, vi for och hyrde film på blockbuster och sedan drog vid vidare till biblan i Lafayette. Hemma blev det middag med familjen och sen hem till Elin som jag skrev i början.


Vi pratade lite idag om bloggandet och jag vet att jag är sjukt upp och ner när jag skriver men det är enbart för att jag bestämde mig när jag startade den här bloggen att jag ska ha den för att skriva av mig, så därför skriver jag vad jag känner för just NU!! Detta år är ju ingen semester(nog för att man får se sjukt mkt), vi är här för att jobba och dom flesta jobben är inte bara positiva. Man har vissa bra dagar och vissa dagar som är mindre bra och en del som tillomed är skit.. När jag skrriver att det har hänt nått dåligt så betyder inte det att jag inte är nöjd med allt här borta, det betyder bara att jag har en dålig dag och behöver skriva av mig! That's it!

Är jag nöjd med min värdfamilj? JA

Trivs jag i Orinda: JA

Ångrar jag att jag åkte?: NEJ!!!

Längtar jag hem?: INTE ETT DUGG! Saknar bara släkten och vännerna så klart!


Nej jag kan verkligen inte beskriva hur bra jag har det här. Jag bor verkligen här, helt sjukt.. Man känner sig verkligen hemma då man kör runt i bilen till alla ställen, nu har man koll på vart det mesta är :)  På söndag har jag varit här i 5 månader.. Ojoj, vart tar tiden vägen??? Har fan snart halvtid, önskar att tiden kunde bromsa lite..


Men men, just nu tänker jag berätta nått KUL!!! Resan är bokad. Jag och Jannice ska fira nyår i LA :)) Vi är borta 30:e dec-2;a januari!! Iiiiiiiiiiiiih. Kan inte fatta ! Vi tar bussen ner, sen ska vi bo på ett hostel mitt inne i Hollywood! Can't wait.


Detta är min checklista på alla ställen jag vill hinna med innan jag åker med :s Oj oj! har det jag gör. DAGS ATT SPARA IHOP PENGAR

New york [x]

San Francisco [x]

Hawaii [x]

Lake Tahoe [x]

LA [ ]

Miami [ ]

Mexico [ ]

Las Vegas [ ]

Grand canyon [ ]


Natti natti :)))

 

Av Caroline Strindlund - 8 december 2010 22:17

TJOHEJ LÖSSKÄGG!!.. Fan det kändes som att de rimmade när jag sa det men när jag skrev ner det så vart det ju helt gälet.. Ajja, huvudsaken det låter bra OM MAN SÄG..


Jahapp vad gör jag nu?

Sitter i mitt rum, på en stol och känner mig sådär överdrivet awesome, har nämligen nyss varit i walnut creek för uppkörning och JAG KLARADE DET !!! :D hoohoo!!! Ibland gör jag mig själv så glad :)

Ajja vad händer ikväll?

Skulle till Elin med några tjejer och bada hot tub, MEN igår skrev josefin ett meddeleande till mig på fejjan att vi inte kunde åka till elin för att vi har au pair möte... SEN NÄR GICK VI PÅ AU PAIR MÖTEN JOSEFINE? HAHAHA!! aja, kvällens möte sska nog bli roligt för dom ska tydligen gee osS maaaat!!!! Det är nämligen jul partaj :D hoho! JUL OM  2 VECKOR SEN ÄR JAG LEDIG EN HEL VECKA!! Måste nästan firas alldeles extra. Får hoppas på en storslagen nyår!


Ajja nu börjar jag och jobbar strax igen, innan dess ska jag se the Hills, bra grejjer det!!

Puss och kram havreflarn (damn I'm good)

 


 

Av Caroline Strindlund - 7 december 2010 06:27

ååååååå jag har abstinens efter mina vänner... Har jobbat dygnet runt sen i onsdags pga att värdföräldrarna är i hawaii tills på onsdag... Det suger !!!!

Och på lördag ska jag och Josefine (hoppas du kommer ihåg vad du har lovat ;) ) vara barnvakt till 7 ungar . hahahah!! ojoj, tack gode gud för att det bara är  4 timmar.. haha!!


Jag har blivit mycket mognare över dom här (nästan) 5 månaderna men samtidigt så blir jag fan barnsligare och barnsligare av att umgås med ungar hela dagarna :P hahah! sjunker lätt till deras nivå!! Men just nu behöver jag VILA från ungar ett tag, typ en ledig helg skulle inte sitta fel nu ;) MEN det kommer :D åker till Tahoe igen med familjen om 2 veckor tror jag, så det blir ju som semester samtidigt som man jobbar. ska jobba i skidbacken för att barnen har skidskola, så jag ska bara chilla runt i olika backar medans dom är och åker :d hahah!!! ååå så kul :) SKiiidor!! Sen två dagar innan julafton ska vi på en konsert inne i san francisco, nötknäpparen som dom spelar upp varje jul :) ska bli sååå mysigt!!! Men vad fan ska jag ha på mig???? uuuuh.. Ännu ett problem!!


Har för övrigt nyss fått reda på att det förmodligen blir LA på nyår :D hahah!!! åååååå vad glad jag blir!! Hon som sa JA JAG ÄR PÅ heter Jannice och är skååning :D haha!!! aaas bra !! är så glad att hon är på, nu jävlar ska jag bara övertala jossan med !!! Wish me luck!!!


Nu är det dags att lämna soffan, slå av miami ink och gå och skalla kudden!! gaaaaaah göööttans!!

GODNATT SVERIGE!!

KRAMAR

 

Av Caroline Strindlund - 6 december 2010 03:54

SÖKER EN RESEKOMPIS MELLAN 26;E DEC- 2 JANUARI!!!!!!!!


Ett alternativ är:

SAN FRANCISCO - LOS ANGELES

3 327 SEK!!!

HOTELL MITT INNE I LA!

26;e dec-30 dec!!  ETT RUM KVAR!!!!!!!!!!! Sen finns det andra hotell med men inte lika fina.... SNÄLLA RES MED MIG!!!



Gör allt för att få en reskompis nu... Är fan desperat!!! kommer förmodligen inte få nått napp genom detta men man vet ju aldrig ;)

Av Caroline Strindlund - 5 december 2010 08:54

Varför är JAG så dum att jag inte går och lägger mig när jag är så sjukt trött.. Fastnar vid datorn så fort det är dags att sussa.. Typäääst...


Ajja, NU äre såhär att jag inte har så mycket att berätta efterosm att jag har jobbat 24/7 sedan i onsdags eftersom att mina värdföräldrar är i Hawaii och kommer hem på tisdag, kul för dom!!

Den här helgen har ändå varit skön eftersom att paret som mina värdföräldrar reser med tog in Josefine den första au pairen här för att ta hand om deras barn medans dom var borta så nu denna helg så har vi haft sleep overs hemma hos oss.  5 barn, 3 vuxna, lovely.. Det är minst sagt skönt när dom har lagt sig och man äntligen får lite lugn och ro!!!

Igår så skjutsade vi barnen på kalas i Concord på ett ställe som hade sjukt mycket studsmattor, as kul!!! Jag och josefine hoppade dock inte.. kändes dumt att krasha barnkalaset bara sådär liksom!! Men men, det var ett bar tidsfördriv :)

När vi kom hem så mådde jag BAJS KISS KRÄK dåligt!!! Menar inte att jag hade magsjuka eller något utan bara att jag fick sån sjuk jävla migrän.. Klarade typ inte ens av att slå av datorn för att det inte gick att titta in i skärmen.. ush vad jobbigt det var att somna, ville typ grina.. Men det gick över och jag överlevde.


Idag så gick brandlarmet igång... as kul...... verkligen... Vi stod i köket och pratade om just brandlarmet då vi stekte pannkakor då brandlarmet heeeelt plötsligt gick igång.. AAAH, panik.. Brandlarmet är så sjukt jävla känsligt... Så minsta lilla kan få brandlarmet att lösa ut, men men.. Fixar carro fixar allt.. eller ja.. fixar och fixar, det var ju dom som ringde upp och  frågade om det var ett "false alarm", jag sa JAAAAAA!!!!! Vart as orolig att det skulle stå 3 brandbilar eller någonting på vår infart... USH vilken pulshöjare...


En sak till som hände är att vi kom på att det spökar i vårt hus.. as läskigt..

Vi brukar aldrig låsa dörren ut till garaget när vi går in och ut eftersom att själva  garage porten alltid låser sig MEN när vi kom hem från lite lek med barnen så frågade pojken mig varför dörren var låst.. Konstigt tänkte jag.. Kanske josefines syster har låst den? (som hade stannat hemma) Sen när jag ska låsa upp så märker jag att BÅDA låsen är låsta på dörren så jag måste knyckla upp båda låsen.. Sen går vi in och frågar sofie om hon har låst och hon säger, nej jag har inte låst någon dörr??

AS LÄSKIGT.. Hur fan hände det??? Känns fan som att någon har vart här eller nått :S Men hur ska dom komma in i garaget???? SKUMT SOM SATAN...BÅDA LLÅSEN?? Aja, det är ett mysterium...

Aja, nu äre bedtime så att man kan vakna upp i tid till ungarna som lär vakna runt 7 som vanligt... Uuuuh, längtas tills måndag då det är skola igen, ÄR TRÖTT!!

Ha det göööööttt :))

 

Av Caroline Strindlund - 2 december 2010 22:54

Hejsan hoppsan!

Sitter i sängen nu och äter lunch.. Eller nä jag ska inte ljuga, jag LIGGER faktiskt i sängen om jag ska vara helt ärlig.. så lat är jag ;)

Har nyss varit på taekwondon på belttest och fått mitt gula bälte, äntligen... kunde ha haft det i över en månad egentligen, men har ju varit borta i 3 veckor från träningen.. men men, kommer inte att komma upp i så många bälten tills att jag ska hem med andra ord, men jag är iaf glad över att ha lite färg på bältet :)


Men men, JOOOOBB!! Jobbar dygnet runt tills på tisdag, heheh! sådär lagomt roligt!!

Men men! ha de gött pöös

Av Caroline Strindlund - 1 december 2010 05:30

Ligger just nu i sängen, klockan är så mycket, eller SÅ LITE som 8:30. japp jag kom i säng kl 8 ikväll :) helt underbart. är så sjukt trött efter denna dag eftersom att den inte har varit den bästa pga huvudvärk osv.. sen så hade en av barnen vääärldens utbrott, trode att jag skulle dö verkligen.. Men det löste sig och sedan åkte vi på en resturang med min värdfamilj, mina värdbarns farmor och farfar och sedan josefine(första au pairen in tha family remembeeer??) och hennes syster sofie! Det var väldigt trevligt, förutom att maten inte var någon såndär höjdare. Men har inte så mycket till matlust idag iallafall..


Men men, anledningen till varför jag skriver nu är pga att det är 1 December imorgon och det är dagen då Morfar Berglund fyller år :))

Grattis moffan hoppas du får en toppen dag och att evy hjälper till och fixar gofika till dig :D Ja nu ses vi om bara 7 månader, ingenting ju, swish kommer det att säga så kommer jag till klockestrand och hälsar på :)

  Detta kort togs på syrrans student för SEX ÅR SEDAN!! Vad händer med tiden egentligen?? Den bara rasar iväg!!

Men som sagt morfar du får ha en toppenfödelsedag, mamma har skvallrat att du läser min blogg, KUL :D har varit flitig nu med att slänga upp nya inlägg!! /Barnbarnet

goodnait

  TUMMEN UPP FÖR BEDTIME!!!


 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards