carolain

Alla inlägg den 9 februari 2011

Av Caroline Strindlund - 9 februari 2011 23:39

Heeej...

Nu ska jag plocka upp ongar, adjö!



(ps: bilden har ingenting med min dag att göra utan bara ren damp)


 

Av Caroline Strindlund - 9 februari 2011 05:31

hejsan hoppsan karlsson!

Sitter just nu på golvet i mitt rum. VARFÖR? Jo för jag gjorde nyss sit-ups så sträckte mig efter dotan när jag väl satt ner lixooem!!

Aja, som ni såg förut så har jag haft en hängdag där jag inte har känt mig på hugget.. Men det gick ju bra och jag överlevde.


Kändes mycket bättre efter ett långt samtal med min värdmamma som verkligen kände mig att må mycket bättre. Fan vad hon är bra.. Hon berömde mig jättemycket för mitt jobb och massa fler saker.. det är så himla roligt att få beröm när man verkligen jobbar röven av sig. Men det är det värt, ibland känns det inte ens som att jag jobbar även fast jag är as trött osv enbart för att jag känner mig som EN i familjen, underbart!! Jag vill ställa upp som dom ställer upp för mig helt enkelt.


Nä dessa 7 månader har verkligen gett mig mycket och under dessa månader har jag också fått träffat underbara människor, vänner för livet(!!!!!!!) och en andra familj :) Jag blir så glad när jag tänker på detta, och när jag tänker på hur mycket jag ska komma tillbaka och hälsa på i framtiden :)


Nä nu ska jag återgå till mina sit-ups och sedan slå upp min harry potter bok för att se vad fasen som försegår på hogwartz ikväll(haha).


Puss och godnatt!

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards