carolain

Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Caroline Strindlund - 17 februari 2011 22:47

Kan verkligen inte riktigt förstå att det snart är 2 månader sedan jag och jannice var i Hollywood. Känns verkligen helt sjukt att jag har varit där.. Känns även helt galet att jag har varit till Hawaii.. Men om jag ska vara ärlig så skulle jag hellre välja att åka tillbaka till LA än till Hawaii, blev kanske lite besviken på hawaii pga att man alltid har haft så höga förväntningar om det..

Skulle dock vilja åka tillbaka igen men då skulle jag inte välja att åka till maui igen. Kände att maui mer var ett ställe för par och för folk som var på smekmånad osv.. Sen många som åkte dit bara för relax.

Träffade inte så mycket yngre människor där vilket inte var så roligt.. Skulle vilja åka  till någon av de större öarna nästa gång där det händer lite mera.

Man åker givetvis till hawaii för att få lite relax men samtidigt så är det ju himlars roligt att träffa folk med :)


Jag, jossan och tove bokade som sagt en resa nu i veckan, till Miami !! Kommer bli så sjukt sjukt roligt. Springbreak i miami är ju omtalat. Jag känner mig så sjuuukt jävla uppivarv för den resan, mer än vad jag var för både LA och hawaii. Mest förmodligen för att LA ligger så nära och det inte är så svårt att ta sig dit.

Vi drar iallafall till Miami den 3;e april - 10;e april. Vi ska bo på ett jättebra hostel som ligger nästan PÅ stranden, frulle, lunch och middag ingår även i priset.  Känns som att mina 5 sista månader kommer att rasa iväg!!!!


Hoppas att det blir lika roligt som LA! Älskar hostelet vi bode på(USA hostel), man träffade så sjukt mycket människor och hostelet var bara sjukt jäkla underbart!! Och festligt ;) höhö!!

  Jag + 2 dudes som bode på vårt hostel!


LA blir det förmodligen en gång till innan jag åker hem. Blir bättre att åka dit när det är lite varmare. Turista lite mera kanske! Skulle vara sjukt roligt att se en talkshow, det är någonting jag MÅSTE göra!!! Skulle vilja se Dr. Phil eller nått sånt sjukt! Eller Conan eller nå! fan va grymt det hade varit!!!


Aja, nu ska jag ta vara på mitt break och ta mig en välbehövlig nap innan jag plockar upp barnen för att sedan bege oss upp till vintertahoe! :)


 

Av Caroline Strindlund - 17 februari 2011 05:54

sitter i köket med en kopp the och tigerbalsam.. Myche bra combo! Har så jämarns ont i mina benhinnor.. känner att högerbenet vill dra sig ur. Vänsterbenet känns mindre klent. Köpte mig iallafall en burk tigerbalsam eftersom att det är nått man vet från innan att det faktiskt fungerar.

Mena stå där inne på pharmasyt och förklara att man förmodligen har benhinneinflammation är ju inte det lättaste.


Ajja! har umgåts alldeles för mycket med barnen känner jag ( förlåt för att jag säger det..), många dagar så är dom bara världens gulligaste men vissa dagar är dom bara tokiga... Lite därför min benhinna blev värre idag eftersom att jag fick jaga en av mina tjejer utifrån bilen - in i huset - in i köket - uppförtrapporna - in i tjejernas rum - bära henne nerför trappen. Nä såna skitdagar har jag ibland..

Nu i efterhand så sitter jag och har lite småroligt åt det bara för att det ser så sjukt roligt ut när ungarna verkligen försöker komma undan med nått! hahah! Är helt enkelt trött nu!!! Inte lite heller eftersom att jag inte har varit så pigg de senaste dagarna heller..


Tänkte lägga mig 8:15 redan men har ett stort problem som jag måste prata med mina värdföräldrar om när dom kommer hem. Mitt rum är det kallaste i hela huset, eftersom att det är en utbygnad går liksom inte värmen riktigt in i mitt rum så använder typ en värmare som ser ut som en sån som man har i bilen varje kväll. Funkar underbart bra.. Ända tills idag... Det blåste nämligen idag, och regnade och haglade.. Mina lampor i rumet började blinka, sen när jag ska ladda datorn så funkar liksom inte strömmen i väggen... happpp bajs tänkte jag.. Men tänkte inte riktigt på det STORA allvare förrän nu när det var sovadags! fan fan fan!!!! finns ingen som HATAR kyla mer än jag... rööööövarns!

Blir bara till att dra på sig täckbraxerna och dra en mössa nedanför öronen... Detta är INTE kul.... Tänker kräva löneförhöjning för detta... OB kanske?? Det är ju inte natt eller så men.... jag jobbar ju och.... det är ju kallt samtidigt? och det är ju så obekvämt det kan bli!!!!! Lovar att det kommer vara frost på rutorna när jag vaknar och sen kommer jag ha istappar ut genom näsborrarna.... Ryker ur munnen när jag andas.... Mina hostparents kommer att höra mig svagt imorgon bitti "help.....heeeeeelp...help". Precis som i titanic.. den enda skillnaden på titanic och detta är vell att jag inte är omringad av vatten så jag slipper drunka, kanske är bättre att bara få frysa ihjäl...


Ajja! ska borsta tanden nu och sedan vänta på värdpäronen!

hadet gött!

PS: sticker upp till tahoe igen imorgon och stannar tills på lördag, ska vara barnvakt på fre kväll nämligen. skidåkning på fredag om benet mår bra efter morgondagens taekwondo! Kör hem med min bil på lördag och är därefter ensam hemma tills på måndag!! YEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!


Puss och godnatt !

 

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards