carolain

Alla inlägg under maj 2010

Av Caroline Strindlund - 26 maj 2010 21:26

TJABBA TJENA HALLO!

Imorgon nalkas paddling och jag har hållit på med förberedelse hela kvällen.. Mamma fixade en monster vandrings rygga från hennes jobb, så nu har jag fått plats med allt jag kan tänkas behöva. Är dock jobbigt att jag inte får plats med onödiga saker, älskar att packa "ifall att saker", tar alltid med mig svin mkt. Nu har jag minimal packning och de känns fan inge bra. Men men, baggis.


11:30 imorn avgår bussen från skolan mot nora där vi ska paddla. Skulle först bli solle-kramfors men tydligen blirne regn såattteee, ändrade planer. Ska nog bli en upplevelse med 5 tjejer i ett 3-mannatält, fast dom vet inte om de än ;) Men de blir mysigt att tränas lite :D


Jag, Sara, Maria och Anna kommer för övrigt att vara snyggast imorn ;) Bilder kommer förhoppmingsvis i framtiden.

Nu ska jag tänka över lite mer inför morgondagen osv.

Tack och adjööö!!! /  Caroline

Av Caroline Strindlund - 26 maj 2010 00:30

"upplev mer med bredbandsbolaget"

Åå, den "låten" är som tinitus i mina öron...Jobbigt värre...

Hur ska man kunna sova när man hela tiden ligger o nynnar på; Upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget....

 

aja.. festlig låt. Godnatt

Av Caroline Strindlund - 25 maj 2010 22:33

Kvällen är avslutad och Linnéa var jätteduktig som jag förutspådde :) Good guuurl!

Nu har jag nyss sett på dh och cougar town som alla andra tisdagar, de är ju inget att klaga på. Nu är det Cristine med ;) Men det är lite jobbigt att läsa religion sammtidigt som man ser på TV.. Läser om kristnas och muslimers kvinnosyn... KILL ME..... Men lite intressant.. Men inte tillräckligt för att jag ska bli insatt.. Inte idag...

Vill även as gärna till Umeå till helgen, skulle vara så sjukt roligt!!! MEN nu vill alla människor till sollefteå... "kul"... Eller kan säkert bli as roligt men nu är inte solle det jag vill!! Kanske man stryker ett streck över hela kvällen och borrar ner sig i soffan. Eller inteee ;)

Bilden är gammal som gatan. Men måste lägga in en bild på Linnéa bara för att hon är så duttii :)) PUSS  

Av Caroline Strindlund - 25 maj 2010 15:45

Heey :)

Ligger i sängen nu och har det bra. Ser just nu på the Tyra Banks show, haha lite kul är det. Men lite irriterande att hon tror att hon är som Oprah, men men. Kul tidsfördriv ;)

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet sedan så ska vi käka lite sallad och efter det så bär det iväg på parken för att se på trendshowen och Linnéa ska sjunga :) Kommer nog gå jättebra!! Pöss!

MEN, en sak som jag verkligen måste göra nu är att ta tag o religionen och svenskan. Iaf svenskan för religionen har jag redan bra koll på känns det som. tur det iaf. Men svenskan kan suga.. Ush fifaaaaaaan...

Goood bajs



Av Caroline Strindlund - 24 maj 2010 22:13

PANIK!!!! HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HAAAAAAAAAATAR FRILUFTSLIV!!!!!!!1 HUR FAN KAN MAN LÄGGA EN 2 DAGARS LÅNG PADDLING SAMMA DAG SOM SEX AND THE CITY PREMIÄREN??!?!?!?!!


Jag har sorg i mitt hjärta.. HUR länge har man väntat nu egentligen ??!?! Nääämen visst... vi paddlar istället.. dret kul..


Sitter och kollar på behind the scenes nu på trean och blir mer och mer arg över att jag missar detta underbara :/ Hade önskat en premiär som hette duga med malin... fan HELVETES BAJSKORV....Hatar friluftsliv... Ber till dom högre makterna att det blir ett jävla väder på torsdag så att paddlingen ställs in... Snälla gode gud gör mig en tjänst för en gångs skull!!!!

  



Av Caroline Strindlund - 24 maj 2010 15:25

Heeeemmmaaa och jag är SÅ glad för det:)))

Är för övrigt döds sugen på grillat, och för det andra så är jag assugen på en hemmagjord sallad och vitlöksbröd!!! mMmmmm... Skulle va nått de... Men kom tyvär på att jag hade lovat mamma att äta räster idag... :/ DOH!!... mEN men, tar den för laget.


Nu ska jag ta en ordentlig prommenad med hunden, sen hemma och försöka mig på lite plugg, HM.. Kul kul.. Men det är en uppgift.. En enda sketen uppgift på sju frågor är det enda jag har kvar... Måste göra det... Efter det så MÅSTE jag även springa.. Min lathet går mig på nerverna....

Hej svejs

Av Caroline Strindlund - 23 maj 2010 13:41

Heysan hoppsan.

Känner mig en aning deprimerad idag. Är så jävulskt sugen att spela fotboll.. Men igår så slutade jag i ruif.. eller ja.. kan ju inte säga att jag har spelat fotboll riktigt de senaste 2 åren pga av ryggen , skit rygg.. Aja, men det är bara det att nu när man verkligen har sagt att man slutar så känns det så konstigt.. Nu kan jag inte säga att jag spelar fotboll längre :s När skolan tar slut spelar jag ju absolut inget alls... De suger verkligen... Men ska försöka lösa detta på nått vis.. Kommer fan få abstinens.. Inga skor på hyllan TACK..


Men det är tur att man har annat att göra nu. Tex student festa :D Woho.. Vart en rätt rolig kväll igår, även fast vissa personer är så fruktansvärt dryg i huvet(eller kanske ska säga en person), men annars var de riktigt roligt :) Hoppas det blir mer såna här kvällar! Kööng kööng kööng!

  


Nu ska syrran komma och färga min utväxt så att inte Anna ska behöva se den nå mer ;) hahah! Men det minst sagt behövs, är fan 3 cm och råttfärgat nu. FINT! aJAhaap. Adjööööö!!!

Av Caroline Strindlund - 23 maj 2010 02:08

Äntligen hemma.... Är fan sur... Även fast att jag hade en rätt rolig kväll..

Men.... Mina nya VITA converse är numera grönskiga, bruna och fula efter ikväll eftersom att jag klev ner i en grop och ramlade :(( Sedan finns det även röda fläckar av smultronvinet både på mina skor och mina fina jeans jacka..... AV ETT GLAS.... fans helvetes jävla skit.. Skulle kunna bli betraktad som en alkolist om man tittar på kläderna jag har haft på mig ikväll.. Men så är inte fallet... Har bara haft en jävla otur.. Eller ptja... de där när jag klev ner i en grop va vell enbart pga min och saras lilla utflykt till andra sidan ån.. hahahah, nära döden där kan jag allt lova! Men det var dock roligt som satan..

Aja.. just nu är jag bara sur över mina skor och jacka.. fan också... hade jag varit dyngpackad osv hade jag bara skyllt på mig själv.. MEN NU??? Jag är ju fan itne ens full bara jävligt sliten och trött osv... nä fy fan.. måste allt tvätta mina skor imorn annars funkar inte detta... OCH min jacka.

Men god natt och sov gott fuckers..

Pösssssss... (varför kommer man ens med ideén att skriva ett blogg inlägg 02:15 en lördagskväll???!...)

Presentation


Föreläser om mina tonår ur ett canceranhörigs perspektiv. Är du intresserad av att boka en föreläsning? Hör av dig till: info@detarintefult.se
Under fliken "det är inte fult" kan du läsa mer

Gästbok

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Caroline


Ovido - Quiz & Flashcards